Muži, ktorí mali na smrť dobiť Ladislava Tótha, sú vo väzbe

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ladislav toth
Foto: kickboxing.sk

KOŠICE 12. apríla (WEBNOVINY) – Po takmer štyroch hodinách neverejného zasadnutia vo štvrtok Okresný súd Košice – okolie, rozhodol o vzatí do väzby troch mužov z Turne nad Bodvou, ktorých polícia obvinila zo zabitia známeho kickboxera Ladislava Tótha.

Dôvodom väzby je obava, že budú pokračovať v trestnej činnosti. Sudkyňa neprijala písomný sľub dvoch obvinených, ani dohľad probačného a mediačného úradníka, ktoré navrhovali prijať ako náhradu za väzbu. Ján Č. (29 r.) sa k rozhodnutiu o väzbe nevyjadril, Patrik F. (27 r.) a Elemír B. (23 r.) podali sťažnosť, o ktorej rozhodne Krajský súd v Košiciach.

O obvinení troch mužov zo zabitia a výtržníctva informovala polícia v stredu. Tvrdí, že Ján Č., Patrik F. a Elemír B. športovca napadli v nedeľu nad ránom v priestoroch kultúrneho domu v obci Zádiel (okres Košice okolie), kde sa v tom čase konala diskotéka a tiež vonku pred budovou.

„Opakovane ho udierali rukami do hlavy. Následne po páde na zem ho útočníci kopali do celého tela. Napadnutému spôsobili zranenia, ktorým neskôr v zatiaľ presne nezistenom čase podľahol,“ informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Kicboxera našli mŕtveho v pondelok ráno v odvodňovacom kanáli vedľa cesty pri obci Zádiel. Počas svojej kariéry Tóth získal dvakrát titul vicemajstra sveta, raz európskeho majstra a trinásťkrát majstra Slovenska v kickboxe. Od minulého roka bol hlavným slovenským reprezentačným trénerom tohto bojového športu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján Č.Ladislav Tóth