Pacientka dostala v Univerzitnej nemocnici vražednú injekciu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Striekačka injekcia
Foto: SITA/Juraj Roščák

BRATISLAVA 21. júna (WEBNOVINY) – Šokujúci prípad sa stal v jednej z bratislavských nemocníc. Podľa polície jeden zo zamestnancov zavraždil 63-ročnú ženu, počas služby jej intravenózne aplikoval farmaceutikum, žena zomrela. V priebehu niekoľkých dní policajti z tohto činu obvinili 29-ročného Jaroslava z okresu Trenčín. Tento prípad sa stal ešte 10. júna. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, žene po podaní farmaceutika v priebehu niekoľkých minút zlyhalo srdce. Muž obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy je momentálne vo väzbe. V prípade preukázania viny mu hrozí trest vo výške 25 rokov až na doživotie.

Univerzitná nemocnica v Bratislave potvrdila, že v prípade usmrtenia pacientky v jednej z bratislavských nemocníc, išlo o jej zamestnanca. „Vzhľadom k závažnosti podozrení, ktoré vyplývajú z celého tohto procesu, nebude Univerzitná nemocnica Bratislava poskytovať žiadne bližšie informácie, keďže dané podozrenia ešte stále vyšetrujeme,“ uviedla hovorkyňa nemocnice Zuzana Čižmáriková.

Nemocnica nechce poskytovať ani informácie o predchádzajúcom zdravotnom stave pacientky, či mieste, kde k podaniu farmaceutika došlo. Muž obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy je momentálne vo väzbe. V prípade preukázania viny mu hrozí trest 25 rokov až doživotie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať