Polícia prenasledovala policajta mimo služby, strieľalo sa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kukláči zasahovali u piťovcov
Policajný zásah proti skupine bratislavského podsvetia známej pod menom piťovci sa začal v utorok približne o 4:30 hod. v bratislavskom Lamači. Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 7. júla (WEBNOVINY) – Policajti z motorizovanej pohotovostnej jednotky v sobotu večer prenasledovali vodiča, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody pri Nitre.

Podľa televízie JOJ išlo o dopravného policajta mimo služby.

Pri naháňačke zdemoloval zvodidlá a polícia pri zásahu použila aj tri varovné výstrely, informovala televízia.

Tridsaťročný policajt z obvodného oddelenia v Trnave skončil s putami na rukách. Policajné hliadky ho prenasledovali v okolí Nitry krátko po tom, ako spôsobil nehodu a ušiel.

Nehodu zapríčinil pri cúvaní na parkovisku pred krčmou v dedine Jelšovce. Policajt mal podľa televízie na aute diplomatické značky, ktoré si rýchlo vymenil. Muž odmietol dychovú skúšku, ktorej ho chcela polícia podrobiť.

Vodič je podľa ministerstva vnútra obvinený z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa podľa televízie JOJ zaoberá inšpekcia ministerstva vnútra. Vzhľadom na to, že v policajnom zbore je nulová tolerancia na alkohol, polícia podľa rezortu vnútra začne konanie o jeho prepustení z policajného zboru.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať