Prepad banky v Pezinku, lupič si odniesol niekoľko tisíc eur

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prepad_banka_lúpež
Prepad banky v Pezinku. Foto: SITA/KR PZ Bratislava

BRATISLAVA 5. februára (WEBNOVINY) – Ozbrojený páchateľ lúpil dnes v pobočke banky na Ulici M. R. Štefánika v Pezinku. Pracovníčka mu dala niekoľko tisíc eur, s ulúpenými peniazmi si však odniesol aj farbiaci balíček.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, je pravdepodobné, že ho červená farba zasiahla. V čase prepadu nebol v banke žiaden klient, nikto zo zamestnancov nebol zranený.

Páchateľ mal asi 30 rokov, vysoký bol asi 180 cm. Oblečenú mal tmavomodrú mikinu a na nej mal oblečené červené tričko. Na hlave mal kapucňu a tvár si maskoval šatkou.

Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre lúpež. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Lúpeže bánk v roku 2013

9. januára

Ozbrojený, kuklou maskovaný páchateľ, lúpil popoludní v pobočke banky na Dolnej ulici v Banskej Bystrici. Zamestnanca ohrozoval zbraňou, v ruksaku si odniesol viac ako 1 800 eur. Pri prepade nebol nikto zranený.

1. februára

Ozbrojený páchateľ s kuklou na hlave lúpil pred piatou hodinou popoludní v pobočke banky na Detvianskej ulici v bratislavskej Rači. Odniesol si nezistenú sumu peňazí. V banke v čase prepadu neboli klienti.

5. februára

Ozbrojený páchateľ lúpil napoludnie v pobočke banky na Ulici M. R. Štefánika v Pezinku. Odniesol si niekoľko tisíc eur aj s farbiacim balíčkom. V čase prepadu nebol v banke žiaden klient, nikto zo zamestnancov nebol zranený.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať