Rinzle - byty v Rači sa dokončujú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: Rinzle

BRATISLAVA 9. decembra (WBN/PR) – Stavebné práce sa presunuli do vnútra. Menší bytový dom „D“ s 29 bytmi je už dokončený, vo väčšom dome „E“ so 60 bytmi sú hotové vnútorné rozvody, dokončujú sa potery a omietky v jednotlivých bytoch, kladie sa dlažba v spoločných priestoroch, montujú sa zábradlia na schodisku. V oboch domoch prebieha testovanie výťahov, v skúšobnej prevádzke funguje kotolňa.

Staviteľ si dal záležať na kvalite stavby, veľký dôraz je kladený na výber použitých materiálov a technológií. V stavbe je zakomponovaných veľa detailov ktoré budúcim obyvateľom spríjemnia bývanie. Rozmernejšie výťahové dvere, odhlučnené schodiská, inteligentný vstupný kľúč, kovová konštrukcia v pivničných kobkách, svietidlá s LED technológiou, bezbariérový vstup do kočíkární, nerezové zábradlia, osvetlenie balkónov, odvodnenie balkónov, vyhrievaný výjazd z garáže, možnosť výberu zo štyroch operátorov pre TV a Internet sú len malým príkladom. Veľkoformátová rektifikovaná lesklá dlažba v spoločných priestoroch, vstupná hala s mramorovým obkladom a podpisom staviteľa ukazujú snahu dať obyvateľom pocit výnimočnosti a hrdosti na svoje bývanie.

Pre optimalizáciu prevádzkových nákladov a uspokojenie potrieb bývajúcich staviteľ už od začiatku výstavby spolupracuje s budúcim správcom bytového komplexu.

Od júna je pripravený kompletne zariadený vzorový byt ako ukážka moderného a dostupného zariadenia bytu. Zároveň je dostupných päť bytov v rôznych verziách štandardného prevedenia, názorne ukazujú široké možnosti klientov pri individualizácii interiéru svojho bytu. Paleta vybraných farebných odtieňov obkladov, dlažieb, zárubní a dverí dáva priestor na kreatívnu tvorbu interiéru. Samozrejmosťou je odborné poradenstvo bytového architekta.

Predaj bytov bol spustený vo februári 2013, niekoľko mesiacov po zahájení stavby. Aktuálne sa predaj bytov blíži k 50% plochy projektu.

Dodržanie stanoveného termínu odovzdávania bytov do užívania v marci 2014 sa javí ako vysokopravdepodobné, v súlade s prezentovaným plánom staviteľa.

Obytný komplex Rinzle je pilotným projektom skupiny Corwin Capital, priebežne sa projektuje a pripravuje do výstavby niekoľko ďalších projektov v Bratislave.

Bližšie informácie o projekte získate na www.rinzle.sk alebo na t.č.: +421 907 841 222.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia