Seminár pomôže srbským samosprávam s médiami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovakaid

BRATISLAVA 19. apríla (WEBNOVINY) – Ďalší zo série seminárov na podporu lokálnych samospráv v Srbsku sa bude týkať mediálneho prostredia. Slovensko-srbská obchodná komora pripravila na štvrtok medzinárodné podnikateľské fórum, ktorého témou je hospodársky informačný servis ako podmienka úspešného podnikania. Podujatie bude v srbskom Novom Sade, je súčasťou projektu Lokálne samosprávy v Srbsku – prostredie pre spoluprácu a podnikanie, ktorý financuje Slovak Aid.

Podnikateľské fórum chce prispieť k diskusii o efektívnejšej spolupráci médií s lokálnou samosprávou, ako aj o vzťahu informácií a podnikania. Na fóre budú prednášky renomovaných mediálnych odborníkov zo Srbska a Slovenska o nových trendoch v informovaní.

Päťdňový seminár sa už konal koncom januára v Bratislave. Hovorilo sa najmä o investovaní do jednotlivých hospodárskych odvetví, investičných stimuloch, právnom a daňovom podnikateľskom prostredí a iných veciach súvisiacich s problematikou samospráv v Srbsku na ceste do Európskej únie.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať