Škôlka v Radvani je krajšia vďaka dobrovoľníkom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Provident Financial

BANSKÁ BYSTRICA 21. augusta (WBN/PR) – Škôlka v banskobystrickej Radvani privíta september s obnovenou fasádou a upraveným areálom. Skrášliť prostredie tým najmenším sa v rámci programu „Pobočka pomáha“ rozhodli zamestnanci Provident Financial. Do dobrovoľníckych aktivít sa počas piatich mesiacov zapojilo takmer stopäťdesiat ľudí z ôsmich pobočiek spoločnosti.

Cieľom programu dobrovoľníckych činností Pobočka pomáha je podporiť dobrovoľníctvo našich zamestnancov a obchodných zástupcov v rámci ich miesta pôsobenia, kde pracujú a žijú. Aktivity jednotlivých pobočiek boli doposiaľ zamerané zväčša na čistenie parkov, verejných miest od odpadu, revitalizáciu prostredia škôl a škôlok či na pomoc domovu pre seniorov,“ uviedla Zuzana Rausová zo spoločnosti Provident Financial.

Viac ako dve desiatky zamestnancov pobočky Providentu v Banskej Bystrici sa rozhodli skrášliť interiér škôlkarom v Radvani. Ako povedala Ivana Slušná, vedúca banskobystrickej pobočky: „Bolo to také spontánne rozhodnutie. Oslovili sme pani riaditeľku, ktorá nám vyšla v ústrety a v naozaj príjemnej atmosfére viac ako dvadsať dospelákov pracovalo na obnove fasády, plota a výsadbe skalky. Tešíme sa, že sme mohli pomôcť najmenším, a zároveň sme sa viac spoznali medzi sebou, nielen ako kolegovia v práci.

Do projektu sa zapojilo už osem pobočiek. V apríli dobrovoľníci čistili dendropark v Bratislave – MČ Devínska Nová ves, v máji pobočky pomáhali v Trnave a v Nitre obnovou areálov škôl. V júni sa pobočka v Lučenci podujala skrášliť areál škôlky a Košičania vysadili domovákom v Milhostove ovocný sad. V júli sa k projektu pridala i žilinská pobočka renováciou plotu areálu Domova sociálnych služieb Synnónia. Ďalšia desiatka zamestnancov sa naopak rozhodla prispieť k lepšiemu prostrediu škôlkarov v Poprade.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Provident Financial