Spoločnosť 7 Plus povedie Mirjana Hronová Sikimič

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Spolocnost 7 plus
Foto: bmw.com

BRATISLAVA 28. februára (WEBNOVINY) – Novou generálnou riaditeľkou Spoločnosti 7 Plus bude od prvého marca tohto roka Mirjana Hronová Sikimič.

Oznámili to spoločníci a konatelia druhého najväčšieho vydavateľstva na Slovensku Jozef Dukes a Štefan Šimák.

Mirjana Hronová Sikimič pracuje vo vydavateľstve od roku 2005, keď nastúpila na pozíciu obchodnej riaditeľky, ktorú doteraz zastávala.

„V Spoločnosti 7 Plus pracujem sedem rokov a to, že som dostala ponuku riadiť toto vydavateľstvo je pre mňa okrem pracovnej výzvy predovšetkým veľký prejav dôvery konateľov, čo si veľmi vážim. Za hlavnú prioritu okrem efektívneho hospodárenia spoločnosti považujem i naďalej poskytovať kvalitný a objektívny obsah,“ povedala Hronová Sikimič.

„Do našej spoločnosti neprichádza nejaký nováčik, ale skúsená manažérka z vlastných radov,“ vyhlásil Dukes s dodatkom, že skúsenosti z krízy ukazujú, že mladí ľudia dobre zvládajú aj náročnejšie situácie. Spoločnosť 7 Plus je druhým najväčším vydavateľstvom na Slovensku a zároveň najväčším slovenským vydavateľským domom bez zahraničnej kapitálovej účasti.

Vzniklo v roku 1990 a vydáva denník Plus jeden deň, najčítanejší a najpredávanejší týždenník Plus 7 dní, týždenníky Báječná žena a Šarm, mesačníky Záhradkár, Zdravie, Emma, Pekné bývanie, Dobré jedlo, Brejk, Poľovníctvo a rybárstvo, Mamina, detské tituly Včielka, Zornička, Ohník, Bobík a najnovšie aj tituly Pes Plus a Navarené napečené. Do portfólia vydavateľstva patria aj weby pluska.sk a glanc.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať