Súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2011

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Banská Bystrica
Banská Bystrica

BRATISLAVA 8. septembra (WBN/PR) – Už po štvrtý rok portál SLOVAKREGION vyhlasuje súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž, ktorú si obľúbila široká verejnosť sa teší veľkému záujmu. III. ročník súťaže prebieha od 1.4.2011 od 12. hod. do 31.10.2011 do 12. hod.

Súťaž je určená pre všetkých občanov i cudzincov, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska.

Hlasovať za mesto/obec je možné pomocou hlasovacieho banneru, ktorý je umiestnený pod prezentáciami miest a obcí. Po pridaní hlasu sa mestu/obci pripočíta jeden hlas. Z jedného počítača sa za 24 hodín dá hlasovať maximálne 24-krát za jedno mesto/obec. To znamená, že každú hodinu môžete hlasovať za jedno a to isté mesto/obec len raz. Každý návštevník portálu môže v priebehu jednej hodiny hlasovať aj za viac miest a obcí súčasne. Rozhodnúť sa môže každý individuálne. To znamená, že môžete hlasovať podľa svojho bydliska, sympatií alebo si vyberiete miesto, kde sa vám páči.

Priebežné poradie miest k 08.09.2011:

1. Bardejov 26899 hlasov

2. Štúrovo 21373 hlasov

3. Trenčín 17494 hlasov

4. Skalica 13630 hlasov

5. Prešov 9003 hlasov

6. Levice 7641 hlasov

7. Púchov 6884 hlasov

8. Veľký Krtíš 5165 hlasov

9. Stará Ľubovňa 4350 hlasov

10. Podolínec 4284 hlasov

Priebežné poradie obcí k 08.09.2011:

1. Sedliacka Dubová 25124 hlasov

2. Vydrná 22947 hlasov

3. Kamenín 21656 hlasov

4. Lontov 21536 hlasov

5. Rokytov 15682 hlasov

6. Borský Mikuláš 15536 hlasov

7. Ardanovce 14653 hlasov

8. Horné Chlebany 13752 hlasov

9. Plavnica 10934 hlasov

10. Klčov 10712 hlasov

Pravidlá súťaže:

Súťaží sa v kategóriách Najkrajšie mesto Slovenska 2011 a Najkrajšia obec Slovenska 2011.

1.) Do súťaže sa majú právo prihlásiť osoby prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené údaje.

2.) Hlasovať za jedno a to isté mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať môžete na viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

3.) Zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov.

Bardejov
Bardejov

Hlasujte kliknutím na „Pridaj hlas“ v hlasovacom zariadení pod prezentáciou mesta/obce.

Súťaž o Primátora/Starostu Slovenska 2011

Tohto roku portál SLOVAKREGION prináša doplnkovú súťaž o Primátora/Starostu Slovenska 2011. Súťaž prebieha od 1.4.2011 od 12. hod. do 31.10.2011 do 12. hod.

Súťaží sa v kategóriách Primátor/ka Slovenska 2011 a Starosta/tka Slovenska 2011.

Ak máte záujem podporiť svojho primátora/starostu, zašlite prosím krátky popis s kladnými aktivitami a úspešnými projektmi, ktoré vykonal pre Vaše mesto/obec .

Popis je možné zaslať pomocou banneru, ktorý je umiestnený pod každou prezentáciou mesta/obce.

Pre zaslanie popisu musíte byť zaregistrovaný a prihlásený na portáli.

Na konci súťaže bude zo všetkých zaslaných popisov – podporných hlasov vybratý primátor/starosta, ktorý svojimi aktivitami a realizovanými projektmi najviac prispel k rozvoju mesta alebo obce.

Výhry a ceny:

Víťazných 10 miest a 10 obcí získa:

1. MIESTO

Celoslovenskú propagáciu, 300 ks pohľadníc /pohľadnice portálu SLOVAKREGION s fotografiami víťazných miest a obcí/, sadu kvetináčov, grafický banner o meste/obci na portáli SLOVAKREGION v sekcii mestá/obce po dobu 4 mesiacov, propagačné materiály a diplom.

2. MIESTO

Celoslovenskú propagáciu, 200 ks pohľadníc /pohľadnice portálu SLOVAKREGION s fotografiami víťazných miest a obcí/, sadu kvetináčov, grafický banner o meste/obci na portáli SLOVAKREGION v sekcii mestá/obce po dobu 4 mesiacov, propagačné materiály a diplom.

3. MIESTO

Celoslovenskú propagáciu, 100 ks pohľadníc /pohľadnice portálu SLOVAKREGION s fotografiami víťazných miest a obcí/, sadu kvetináčov, grafický banner o meste/obci na portáli SLOVAKREGION v sekcii mestá/obce po dobu 4 mesiacov, propagačné materiály a diplom.

4. – 10. MIESTO

Celoslovenskú propagáciu, rozšírenú prezentáciu na portáli SLOVAKREGION, propagačné materiály a diplom.

Ceny pre víťazného Primátora a Starostu:

Víťazný Primátor a Starosta získa:

– celoslovenskú propagáciu v médiách

– rozšírenú prezentáciu na portáli SLOVAKREGION

– pohár pre víťaza

– diplom

Ceny pre hlasujúcich:

Vlkolínec
Vlkolínec

Aj tohto roku sa organizátori rozhodli podporiť hlasujúcich súťaže zaujímavými výhrami. Každý prihlásený užívateľ, ktorý zahlasuje, sa dostáva do zlosovania o mesačné výhry. Čím viac hlasov užívateľ odovzdá, tým má väčšiu šancu na úspech.

Hlasujúci, ktorý pridá po dobu súťaže najviac hlasov, získa darčekový balíček.

Výhry pre hlasujúcich venovali nasledovné ubytovacie zariadenia: Penzión Spišský dvor – Smižany, Hotel Regia – Bojnice, Slovenské liečebné kúpele Piešťany a.s., U Jolanky Guesthouse – Prosiek.

Vecné ceny pre hlasujúcich venovali: CESTOVATEĽ s.r.o. – mesačník, YEGON s.r.o. – professional webhosting, POLPLAST-SK s.r.o. – profesionál vo svete kvetináčov, HAPPY FOTO Slovensko s.r.o. – zásielková fotoslužba, AquaRelax Dolný Kubín – aquapark.

Hlavnými partnermi sú: AREAPRINT s.r.o. – digitálna tlač, YEGON s.r.o. – professional webhosting, POLPLAST-SK s.r.o. – profesionál vo svete kvetináčov, 2U s.r.o. – výroba vlajok a banerov

Mediálnymi partnermi sú: CESTOVATEĽ s.r.o. – mesačník, ZOZNAM s.r.o. – informačný portál, ARTON s.r.o. – prenájom reklamných plôch, AGENTURA S s.r.o. – prevádzkovateľ TV Patriot, Rádio ZET s.r.o. – rádio samospráv, SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. – distribútor spravodajstva a reklamy, INCHEBA a.s. – líder na trhu výstavníctva

Portál SLOVAKREGION – www.slovakregion.sk je celoslovenským informačným portálom.

Okrem užitočných informácií o Slovensku na portáli nájdete prezentácie miest a obcí doplnené fotografiami, údaje o krajoch Slovenska, turistické informácie, prezentácie škôl, fotogalérie. Na portáli sú zaujímavé sekcie, ako napr.: Kto je kto na Slovensku?, Najkrajšie miesta na Slovensku, Viete, že…?, Predstavujeme primátora/starostu, Úspešné projekty miest a obcí. Každý záujemca o informácie z oblasti turizmu si môže vyhľadať ubytovacie a stravovacie zariadenia, kúpaliská, wellness, športové zariadenia, golfové kluby a typy na výlety. Portál je pravidelne aktualizovaný a dopĺňaný o podujatia, aktuality a všeobecné informácie z regiónov.

Viac info na www.slovakregion.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia