Tancujúci Mikulášovia sa v Bratislave pokúsia o rekord

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mikulas
Okrem tanečnej šou na deti čaká aj vianočné predstavenie. Foto: footage.shutterstock.com

BRATISLAVA 3. decembra (WEBNOVINY) – Najviac tancujúcich Mikulášov sa stretne v sobotu v nákupnom centre na Zlatých pieskoch v Bratislave.

Malí návštevníci sa počas podujatia Mikulášska tancovačka najväčším počtom tancujúcich Mikulášov pokúsia o zápis do Knihy slovenských rekordov.

Podujatie sa bude konať v sobotu od 15:00 do 19:00. Agentúru SITA o tom informovala PR manažérka projektu Vladimíra Kuvičková.

Do Mikulášskej tancovačky sa môžu zapojiť všetky deti, ktoré si so sebou prinesú mikulášsku čiapku a so škriatkom Fíha Tralala budú tancovať veselé tance. Na tie budú malých tanečníkov zvolávať bubeníci zo skupiny Campana Batucada.

Okrem tanečnej zábavy na deti čaká aj vianočné predstavenie Mikulášska šou v podaní Divadla na kolesách. Malí diváci sa spolu s čertom a anjelom vydajú na pátranie po čarovnej palici.

Mikulášske popoludnie bude moderovať Aneta Parišková, deťom prídu svoj talent predviesť aj tanečníčky zo štúdia EtnoDance a do sveta mágie návštevníkov zavedie kúzelník. Na poslušné deti čaká aj sladký darček od Mikuláša.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Aneta Paríšková