Tradičný večierok CBA Slovakia vo veľkom štýle

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: CBA Slovakia, s.r.o.

BRATISLAVA 11. decembra (WBN/PR) – Zamestnanci a manažment firmy CBA Slovakia počas tradičnej vianočnej party bilancovali rok 2012 a vyhlasovali zamestnancov roka. Podujatie moderoval známy zabávač Jožo Pročko.

Radi by sme prekonali ďalší mýtus, a síce, že aj rýdzo slovenská spoločnosť môže mať dobrý a zábavný vianočný večierok pre svojich zamestnancov, a to aj bez zahraničných sponzorov. Rozhodli sme sa osvedčený model večierka obohatiť o atraktívne zábavné prvky,“ komentoval udalosť Vladimír Kocúrek viceprezident CBA Slovakia a zdôraznil: „Máme za sebou takmer celý kalendárny rok, ktorý bol mimoriadne náročný, plný neštandardných vplyvov, no aj napriek tomu, sa nám podarilo obstáť na domácom retailovom trhu a zvýšiť tak obrat i zisk. Chceme prinášať retailové inovácie a ďalej vytvárať ojedinelé a zákaznícky úspešné koncepty. Tento rok sme napríklad s úspechom nasadili pojazdný FEST Market CBA na rôzne hudobné festivaly. Projekt, má už aj vlastnú komunitu v sociálnej sieti Facebook. CBA Slovakia je jedným z najväčších zamestnávateľov na strednom Slovensku, zamestnávame 2 400 pracovníkov a aj napriek kríze plánujeme ďalej expandovať.

Vianočný večierok bol svojrázny a pre mnohých nezabudnuteľný. O zábavu sa postarali skvelý moderátor a lokálpatriot Jožo Pročko, v kombinácii s DJom a živou cigánskou kapelou Šukárovci. V uvoľnenej atmosfére viacerí napäto čakali na vyhlásenie troch zamestnancov roka 2012. Aj za účasti majiteľov firmy sa nimi stali Ondrej Malatinec, Peter Boháč a Zoltán Pál. Zmysel pre recesiu a nadhľad, ale zároveň i veľkú profesionalitu preukázal organizačný tím, ktorý zabezpečil okrem štýlovej reštaurácie Biela Labuť v lučeneckom mestskom parku pri jazere, bohatého programu aj profesionálnu vešticu pre tých, ktorí predsa len neverili v blížiaci sa koniec sveta a chceli vedieť čosi o svojej budúcnosti.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie CBA Slovakia s.r.o.