Uzávierka súťaže Podnikateľka roka 2013 je 30. septembra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Podnikateľka roka 2012

BRATISLAVA 24. septembra (WBN/PR) – Súťaž Podnikateľka Slovenska 2013 je v plnom prúde. Do súťaže sa už prihlásili podnikateľky z oblasti farmácie, športu, vzdelávania, umenia, daňového a účtovného poradenstva a ďalších odvetví podnikania. Ak poznáte vo vašom okolí šikovnú podnikateľku alebo ste ňou sama neváhajte a zapojte sa aj vy do súťaže.

Vyplňte prihlášku, ktorá vám nezaberie viac ako desať minút. Vyplnenou prihláškou, zaslanou najneskôr do 30. septembra 2013, sa budete uchádzať o titul v troch kategóriách – Vynikajúca podnikateľka, Začínajúca podnikateľka alebo Úspešná podnikateľka.

Hodnotiaca komisia zasadne v októbri. Víťazky jednotlivých kategórií vyberie komisia, v ktorej má zastúpenie:

• Ministerstvo hospodárstva SR

• Kancelária prezidenta Slovenskej republiky

• Top Centrum podnikateliek

• Združenie podnikateľov Slovenska

• Slovenský živnostenský zväz

• Ecopress

• Star Production

• LK TATRY (minuloročná víťazka)

• NARMSP

VIDEO: Podnikateľka roka 2012

Projekt Podnikateľka Slovenska, ktorý každoročne vyhlasuje Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP), je zameraný na podporu rozvoja podnikania žien na Slovensku. Jeho hlavným cieľom je oceniť a vyzdvihnúť dôležité miesto žien vo sfére podnikania.

Do 14. ročníka prestížnej súťaže Podnikateľka Slovenska 2013 sa môžu zapojiť majiteľky obchodných spoločností a živnostníčky, ktoré podnikajú minimálne jeden rok. Hlavnou podmienkou pre účasť v súťaži je, aby podnikateľky vlastnili aspoň 50% podiel v spoločnosti.

Viac informácií nájdete na www.podnikatelkaslovenska.sk

O NARMSP

NARMSP bola založená v roku 1993 za účelom podpory sektora malého a stredného podnikania, zvýšenia jeho konkurencieschopnosti a uľahčenie prístupu ku kapitálovým zdrojom. Podieľala sa na implementácii predvstupových programov PHARE a od mája 2004 i na implementácii štrukturálnych fondov a štátnych programov. Poskytuje tiež poradenstvo v jednotlivých regiónoch SR prostredníctvom spolupracujúcich organizácií (13 regionálnych poradenských a informačných centier, 5 podnikateľských inovačných centier, 9 centier prvého kontaktu, 16 podnikateľských/technologických inkubátorov a dcérskej spoločnosti Fond fondov, s.r.o.).

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať