Večerníček na Jednotke skončil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vecernicek
Foto: stv.sk

BRATISLAVA 6. septembra (WEBNOVINY) – Večerníček vysiela Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) od septembra na Dvojke. Obľúbený detský program, ktorý minulý rok oslávil 45. výročie, sa na obrazovkách Slovenskej televízie vysiela v pracovných dňoch o 18:30.

To, že Večerníček sa v rámci novej jesennej programovej štruktúry už nevysiela na Jednotke, neznamená podľa programového riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska Ľuboša Machaja menej detských programov, informuje ďalej v tlačovej správe hovorca RTVS Richard Šümeghy.

Jednotka tento týždeň v rovnakom čase vysielala nemecké romatické seriály Doktor z hôr a Sila lásky.

Na Jednotku sme na sobotu a nedeľu predpoludním zaradili viac programov pre deti, napríklad to budú Mať tak o koliesko viac, Deti o deťoch, Maškrtníček, Hádaj, kto nás pozval a Superchyty. Vysielací čas Večerníčka sa v minulom období menil na Jednotke už viackrát, takto dostane jeden stabilný vysielací čas,“ cituje správa Machaja.

V septembri deti na Dvojke čakajú obľúbené večerníčkové rozprávky ako Príhody psíka Bodríka, Škriatkove dobrodružstvá a Tri svište. V ďalších mesiacoch zase Kozliatko Alenie, Čo videli stromy, Lienkin domček a pokračovanie cyklu vzdelávacích rozprávok Pa a Pi, ktoré boli doteraz na Jednotke.

https://www.youtube.com/watch?v=yGf4oHT7McA

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie RTVS Rozhlas a televízia Slovenska