Veľtrh práce Národné Dni Kariéry prichádza do Košíc

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
NDK logo
NDK logo Foto: www.ndk.sk

BRATISLAVA 31. marec (WBN/PR) – Národné Dni Kariéry (NDK) majú medzi pracovnými veľtrhmi dlhoročnú tradíciu. Vzhľadom na obľúbenosť a vysokú návštevnosť účastníkov z Prešovského či Košického kraja, sa uskutočnia NDK po prvý krát aj na východe Slovenska. Celkovo 30 popredných slovenských spoločností bude hľadať 6. a 7. apríla v priestoroch Hotela Centrum predovšetkým absolventov a študentov posledných ročníkov vysokých škôl so zameraním na ekonómiu, financie, manažment, IT oblasť či techniku. Nájdu prácu vo firmách ako Accenture, AT&T, DELL, IBM, Lidl, PricewaterhouseCoopers, Slovak Telekom alebo VÚB banka.

Najväčšou výhodou podujatia je osobný kontakt s predstaviteľmi spoločností. Návštevníci majú možnosť zistiť aké podmienky sa vyžadujú od úspešných uchádzačov o prácu v danej firme, v ktorej by chceli začať naplno svoju kariéru. Z podujatia odchádzajú obohatení okrem cenných kontaktov aj o odborné rady a tipy, ktoré využijú využiteľné vo svete práce, aj vďaka bohatému sprievodnému programu. Viacerých trápi otázka ako uspieť na pracovnom trhu. Žiaden jednoduchý recept neexistuje, ale nechať si poradiť od odborníkov nie je na zahodenie. Odborný garant Lugera & Maklér si pripravil pre každého záujemcu o prácu tie najzaujímavejšie tréningy, ktoré pomôžu s orientáciou vo svete práce.

V dnešnej dobe čoraz viac mladých ľudí rozmýšľa o rozbehnutí vlastného podnikania. Je to jedno zo životných rozhodnutí, ktoré každého ovplyvní možno aj na celý život. Prvé kroky nie sú jednoduché, hlavne ak neviete ako to v biznise chodí. Združenie mladých podnikateľov Slovenska je jedným z partnerov iniciatívy Rozbehni sa!, ktorá v rámci Národných Dní Kariéry 2011 realizuje časť sprievodného programu zameraného na diskusné prednášky s mladými podnikateľmi. Účastníci majú možnosť vypočuť si o prvých krokoch, úspechoch, starostiach už úspešných mladých ľudí, ktorí vedia čo znamená začať od nuly.

Organizátorom podujatia je najväčšia medzinárodná študentmi riadená nezisková organizácia AIESEC, ktorá sa zúčastní podujatia aj ako jeden z vystavovateľov. Vďaka AIESEC malo príležitosť už mnoho mladých ľudí vycestovať za hranice a získať odbornú pracovnú skúsenosť. Záujemcovia o zahraničné stáže si prídu na podujatí určite na svoje.

Poprední slovenskí zamestnávatelia, prezentácie, workshopy, tréningy, zaujímavý sprievodný program. Toto všetko predstavuje jedinečný pracovný veľtrh. Národné Dni Kariéry už 6. – 7. apríla v Košiciach! Všetky dôležité informácie o cestovaní za polovicu alebo agendu sprievodného programu nájdete na stránke www.ndk.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať