Zabíjanie psov v Krompachoch pokračuje, tínedžeri psa zjedli

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pes
Foto: Ilustračné foto SITA, AP

BRATISLAVA/KROMPACHY 30. novembra (WEBNOVINY) – Dvaja tínedžeri z Krompách v okrese Spišská Nová Ves, ktorí minulý týždeň ukradli, zabili a zjedli slovenského čuvača, majú na svedomí aj ďalší takýto čin.

Šestnásťročný Angel a o dva roky starší Tomáš tentokrát kradli na Rázusovej ulici v Krompachoch. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, z dvora ukradli na reťazi priviazaného jedenásťmesačného zlatého retrievera. Psa aj s reťazou a obojkom odniesli domov a zabili ho sekerou. Potom ho stiahli z kože a zjedli. Tomáš reťaz s obojkom odhodil do Hornádu.

Obaja už majú za sebou pestrú kriminálnu minulosť. Chlapci čelia obvineniam z krádeže a porušovania domovej slobody. V prípade dokázania viny mladšiemu Angelovi hrozí až ročné väzenie a Tomášovi až dvojročné.

Minulý týždeň dvojica vyčíňala aj na Družstevnej ulici. Tu sa dostali na pozemok rodinného domu a nezabránil im v tom ani vysoký plot. Na dvore zabili slovenského čuvača. Mŕtve zvieral prehodili cez plot a odniesli si ho domov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať