Zrážku s nákladným autom neprežil 9-ročný chlapec

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Okolnosti rannej tragickej zrážky autobusu s osobnými autami a mieru zavinenia polícia vyšetruje. Nehoda, ktorá sa stala za Levicami v smere na Hornú Seč krátko po 08:30, si vyžiadala jeden ľudský život a dve zranenia. Bratislava, 27. január 2011. Foto: SITA/KRPZ Nitra

NITRA 27. januára (WEBNOVINY) – Jeden ľudský život si dnes vyžiadala zrážka autobusu s troma osobnými autami. Nehoda sa stala medzi Levicami a obcou Horná Seč pri odbočke na Ladislavov dvor. Štyroch zranených odviezli privolané záchranky, z toho dvaja mali ťažké zranenia. Na miesto prišli dve hasičské vozidlá so siedmimi hasičmi, tri sanitky, polícia a znalec. Nehodu neprežil vodič jedného z osobných áut – 60-ročný muž z Nitry. „V súčasnosti odstraňujeme následky nehody,“ informoval agentúru SITA nitriansky krajský hovorca hasičov Viliam Pánsky. Príčinu a okolnosti nehody polícia vyšetruje. Podľa predbežných informácií dostal autobus šmyk po tom, ako prudko zabrzdil pred odbočujúcim nákladným autom.

Zrážku s nákladným autom neprežil 9-ročný chlapec

Iba deväťročný chlapček zomrel pri nehode, ktorá sa stala v stredu na Michalovskej ulici v Sobranciach. Chlapčeka zrazilo nákladné auto. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, chlapec prebiehal cez cestu, keď ho zachytil 34-ročný vodič Iveco, dieťa zomrelo na mieste. Vodičovi alkohol nezistili. Okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Muž zrážku áut neprežil, ďalších šesť ľudí je zranených

Tragická nehoda sa stala dnes ráno pri Slovenskej Ľupči v Banskobystrickom okrese. Pri zrážke dvoch áut prišiel o život 27-ročný muž z Brezna. Podľa predbežných informácií sa zranilo ďalších šesť ľudí. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, vodič Favoritu prichádzajúci od Brezna pravdepodobne dostal šmyk, prešiel do protismeru a zrazil sa s Alfou Romeo. Spolujazdca z Favoritu vyhodil náraz z auta, mladý muž neprežil. Okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Pod železničným podjazdom sa zakliesnilo smetiarske vozidlo

Ku kurióznej nehode došlo dnes predpoludním v Sabinove na Levočskej ulici smerom na Ražňany, kde sa zakliesnilo smetiarske vozidlo pod železničným podjazdom.
Nehoda
Foto: SITA/KRPZ Nitra

Pri dopravnej nehode sa vodič nákladného auta ľahko zranil. Ako uviedol pre agentúru SITA hovorca Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Vravec, hasiči zasahovali pri uvoľnení vozidla a zabezpečili ho proti požiaru. Z poškodeného smetiarskeho auta preventívne odstránili technické kvapaliny. Prípad sa stal o 10:4, zásah trval takmer dve hodiny. V tom čase tu bola obmedzená cestná premávka.

Pri nehode minibusu sedem zranených

Sedem ľudí sa zranilo pri stredajšej nehode minibusu v katastri obce Senohrad v okrese Krupina. Šesťdesiatdeväťročný vodič pri schádzaní z kopca po zasneženej ceste neprispôsobil v zákrute rýchlosť a zišiel na krajnicu. Minibus sa následne zošmykol dolu svahom a narazil do spíleného stromu. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, v tom čase bolo vo vozidle okrem vodiča sedemnásť ľudí z Dolného Kubína. Šesť osôb sa zranilo ľahko, jedna osoba utrpela ťažké zranenia.

Na železnici prišli o život dvaja muži

V Banskobystrickom kraji sa stali dve tragédie na železnici. V stredu prišiel o život 43-ročný muž z Detvy. Tragédia sa stala skoro ráno medzi železničnou stanicou Detva a zastávkou Pstruša-výhybňa. Obhliadajúci lekár mohol už len konštatovať smrť, telo previezli na pitvu. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, v utorok medzi železničnou stanicou Hliník nad Hronom a zastávkou Bzenica v okrese Žiar nad Hronom zrazil vlak muža. Ten zomrel na mieste. Alkohol rušňovodičom nezistili. Okolnosti oboch nehôd vyšetrujú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať