Dráma v Taliansku, Ivetu Bartošovú ratovalo komando

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Iveta bartosova
Fotografia Ivety Bartošovej ako dôkaz. Foto: Facebook.com/zdenekmacura

BRATISLAVA 12. júla (WEBNOVINY) – Scéna ako z akčného filmu sa odohrala v rodinnom sídle talianskeho kniežaťa Domenica Martucciho. Česká speváčka napokon skončila v náručí priateľa Josefa Rychtářa.

Príbuzných exmilenca speváčky Ivety Bartošovej prekvapilo policajné komando, ktoré vtrhlo do domu zachrániť labilnú Češku.

Bartošová mala v piatok na obed zatelefonovať svojmu priateľovi Josefovi Rychtářovi, že sa nachádza v Martucciho vile v meste Peschini.

„Prosila ho o pomoc a vyslobodenie. Vzlykala, že ju proti svojej vôli drží rodina Martucciho a že je zavretá v nejakej miestnosti a nemôže von,“ píše sa na portáli bulvárneho servera Blesk.cz.

Skončili na polícii

Zdenek Macura
Foto: Facebook.com/zdenekmacura

Rychtář okamžite zalarmoval políciu, ktorá na usadlosť poslala zásahovú jednotku. „Carabinieri“ Bartošovú v priestoroch budovy objavili a údajne ju prezrel aj lekár.

Samozvaného záchrancu a údajného únoscu Zdeňka Macuru, s ktorým speváčka 3. júla dobrovoľne opustila svoj dom v českej Uhřínevsi, muži zákona nenašli.

Naopak, pod ruky im prišla mama Domenica Martucciho a chyžná, ktoré policajti vypočúvali.

Na miestnej policajnej stanici mal čo vysvetľovať aj Josef Rychtář, ktorý speváčku niekoľko dní hľadá skrz celé Taliansko s bulvárnymi novinármi na palube auta.

Dvojica sa napokon zvítala, Bartošovej pri stretnutí s Rychtářom padali slzy.

Portál Super.cz priniesol informáciu, že Rychtář pred cestou „po stopách Bartošovej“ na Apeninský ostrov zoskupil paparazzi žurnalistov. Tí mu údajne prefinancovali celé pátranie.

Bartosova
Foto: Facebook.com/zdenekmacura

Už po nej nepátrajú

Domenico martucci
Foto: Facebook.com/domenicomartucci

Česká polícia vyradila speváčku Ivetu Bartošovú z databázy hľadaných osôb. Stalo sa tak po tom, čo sa jej s ňou podarilo skontaktovať. Polícia však zatiaľ neprezradila, kde sa speváčka momentálne nachádza.

„Môžem potvrdiť, že Iveta Bartošová už nie je v databáze hľadaných osôb, nakoľko dôvody k pátraniu pominuli. Taktiež môžem potvrdiť, že sme s nezvestnou osobou v kontakte, ale z taktických dôvodov miesto jej pobytu nezverejníme,“ uviedla pre Revue iDNES.cz hovorkyňa pražskej polície Andrea Zoulová s tým, že prípad speváčkinho zmiznutia naďalej vyšetrujú.

Polícia začala po 47-ročnej Bartošovej pátrať 6. júla po tom, čo speváčka opustila svojho priateľa Josefa Rychtářa a odišla s ctiteľom Zdeňkom Macurom do Talianska. Medzi hľadanými osobami bol pôvodne aj Macura, toho však vyradili z databázy už v utorok.

Speváčka sa pritom údajne mala vrátiť do Česka v stredu s Rychtářom, ktorý sa na tom mal dohodnúť s Macurom. Keď sa však Bartošová dozvedela, že po ňu Rychtář ide aj s bulvárnymi novinármi, tak si to rozmyslela.

Momentálne sa podľa všetkého nachádza v byte svojho bývalého priateľa Domenica Martucciho na Sardínii. Ten totiž na Facebooku napísal, že je na ceste na Sardíniu a očakáva, že to „bude zase komédia“.

Bartosova
Foto: Facebook.com

Bartošovej muži

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah so spomínaným Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010.

Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať.

Josefa Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. Okrem toho musí exmanželke zaplatiť niekoľko tisíc českých korún ako odškodné. S Bartošovou žije takmer dva roky a rozviedol sa práve kvôli nej.

Informácie pochádzajú z webstránky www.idnes.cz, www.blesk.cz, www.super.cz a archívu agentúry SITA.

Video: Česká speváčka Iveta Bartošová

https://www.youtube.com/watch?v=Lww4WfUSYqY

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Iveta Bartošová