Oklamčák si na meniny venoval Jozefovské cuvée

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jozef Oklamčák
majiteľ agentúry Oklamčák Production Foto: SITA/Nina Bednáriková

Jozef Oklamčák v nedeľu večer oslávil svoje meniny jedinečným vínom a trojchodovým menu, ktoré vytvoril špeciálne pre túto príležitosť. Jozefovské cuvée pokrstil spolu s ostatnými prítomnými Jozefmi mečom. Netradičný krst sprevádzala originálna Jozefovská hymna, prostredníctvom ktorej hostiteľ všetkým prítomným pánom oznámil, že „dnes večer sú všetci Jozefovia“.

Na výrobe Jozefovského cuvée sa podieľal i sám Oklamčák, ktorý podľa vlastných slov degustoval veľké množstvo vínnych „vzoriek“, kým našli tú správnu kombináciu. Víno vyrobené z troch rôznych odrôd bude v predaji od júna.

Pozvanie na Jozefovskú párty prijal i bývalý hokejista Jozef Golonka, speváci Tomáš Bezdeda, Robo Grigorov či Paľo Drapák a medzi hosťami sa objavilo hneď niekoľko krásnych dám. Známemu slovenskému odborníkovi na krásu prišla k meninám zablahoželať Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková, Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová i Miss Československo z roku 1989 Ivana Christová.

Prítomní hostia si mohli pochutnať na špeciálnom Jozefovskom menu, ktoré začínalo Koktailom Jozef a končilo Jozefovským ovocno-smotanovým zákuskom. Nedeľňajšia noc jednoducho patrila Jozefom, ktorí si okrem iného mohli pripiť i Jozefovskou vodkou.

O hudobný program sa postarala speváčka Monika Agrebi či Tomáš Bezdeda, ktorý okrem svojich piesní zaspieval i niekoľko známych hitov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jozef GolonkaJozef OklamčákMagdaléna ŠebestováMichaela ŇurcikováRobo Grigorov