Róbert Jakab sa odmieta podriadiť predvianočnému stresu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Príbeh ulice II
Dva roky po premiére pôvodného slovenského muzikálu Príbeh ulice pripravili jeho tvorcovia pokračovanie. Aj v dvojke sa bude dej sústreďovať okolo hlavných postáv - Nika, Mie a Viktora. Na snímke Robo Jakab. Bratislava, 19. február 2011. Foto: SITA/Samlive

BRATISLAVA 25. decembra (WEBNOVINY) – Slovenský herec Róbert Jakab sa typickému predvianočnému zhonu vyhýba.

Napriek tomu však v rozhovore pre agentúru SITA priznal, že darčeky zháňa až tesne pred sviatkami.

Ja sa veľmi nestresujem, nie som ten typ. Darčeky kupujem na poslednú chvíľu, ale vždy poviem, že sa nesústredíme na to. Dávam ich aj inokedy počas roka, nie je podstatné, či sú Vianoce alebo nie sú Vianoce,“ vysvetlil jeden z organizátorov tradičného Vianočného bazáru chalaňov.

Podľa jeho slov sa vyhýba veľkým nákupným centrám a sviatky si užíva s rodinou, keďže počas roka má veľa práce a teda i málo času.

Nitriansky rodák, ktorého diváci poznajú zo seriálov Panelák (2008), Mesto tieňov (2008), Kriminálka Staré Mesto (2010), Dr. Ludsky (2010), snímky Bratislavafilm (2009) či zábavnej relácie Partička (2009), bude Vianoce tak ako zvyčajne tráviť s rodičmi u svojej babky v Čifároch. Následne bude oddychovať s priateľkou v Bratislave a spolu zájdu aj na lyžovačku. Silvestrovať plánuje v Banskej Štiavnici.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dr. Ludský