Sandra Cretu je poctená, že otvorí slovenskú plesovú sezónu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Sandra Cretu
Sandra Cretu Foto: SITA/Nina Bednáriková

BRATISLAVA 7. januára (WEBNOVINY) – Nemecká speváčka Sandra Cretu je poctená, že môže v sobotu 8. januára otvoriť slávnostným úderom na gong XI. Ples v opere a tým aj plesovú sezónu na Slovensku. Prezradila to novinárom na brífingu v hoteli Carlton. Sandra zároveň priznala, že o bratislavskom Plese v opere doposiaľ nepočula, avšak informácie o ňom si našla na internete. „Moju pozornosť upútala úžasná sála i atmosféra plesu,“ vyhlásila popová hviezda osemdesiatych rokov.

Sandra sa počas svojho vystúpenia, ktoré sa začne o polnoci, predstaví v elegantnej róbe. „Keďže moje vystúpenie bude trvať 30 až 50 minút, nebudem mať priestor prezliecť sa do viacerých šiat. Moja róba však bude elegantná,“ prezradila celosvetovo známa speváčka, ktorá sa preslávila napríklad piesňou (I’ll never be) Maria Magdalena (1985). Sandra na koncertoch už dva roky vystupuje so svojou skupinou. Návštevníkom Plesu v opere sa však predstaví bez jej sprievodu. „Veľmi ma mrzí, že v sobotu vystúpim bez kapely. Tá však nemohla prísť pre malé pódium. Budem musieť spievať na poloplayback. Beriem to však s humorom,“ uviedla Sandra, ktorá preferuje živé vystúpenie.

Speváčka sa už veľmi teší na prechádzku po slovenskom hlavnom meste. „Bratislavu som navštívila v deväťdesiatych rokoch, ale nemala som príležitosť pozrieť si jej zákutia. V sobotu ráno sa však s manželom pôjdeme prejsť. Už sa veľmi teším,“ dodala.

Jedenásty Ples v opere sa už tradične koná v historickej budove Slovenského národného divadla so začiatkom o 20:00. Večerom bude sprevádzať moderátorka Adriana Kmotríková. Hostí bude okrem speváčky Sandry zabávať napríklad Karel Gott, Richard Müller s kapelou, Nela Pocisková, Martin Chodúr, skupina I.M.T. Smile či Cigánski diabli.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Karel GottMartin ChodúrNela PociskováRichard Müller