Tvorca Griffinovcov MacFarlane chodí s hviezdou Hry o tróny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 26. septembra (WEBNOVINY) – Amerického režiséra, herca, scenáristu a producenta Setha MacFarlanea fotografi v utorok zachytili v náručí anglickej herečky Emilie Clarke, ktorá je známa predovšetkým ako Daenerys Targaryen zo seriálového hitu Hra o tróny (2011).

Tvorca animovaného seriálu Griffinovci (Family Guy, 1999) či filmu Macík (2012) sa s ňou bozkával v aute, čím potvrdil klebety o vzťahu, o ktorom ani jeden z nich zatiaľ neprehovoril. Spolu boli už aj na nedeľnom udeľovaní televíznych cien Primetime Emmy.

Seth MacFarlane pracoval na niekoľkých animovaných seriáloch pre deti, kým v roku 1999 nevytvoril dnes už legendárnych Griffinovcov, ktorí získali päť cien Emmy.

Tiež stojí za seriálom American Dad! (2005). Režíroval úspešnú komédiu Macík (2012), ktorá je zatiaľ jeho jediným celovečerným filmom. Tiež napísal jej scenár a drzému plyšovému medvedíkovi prepožičal svoj hlas.

Ako herec sa predstavil napríklad v seriáloch Ženy z rodu Gilmorovcov (2000-2007), Rodinná vojna (2005-2007) alebo FlashForward (2009–2010).

Emilia Clarke v Hre o tróny stvárňuje krásnu Daenerys, odhodlanú s pomocou troch drakov získať vládu nad fiktívnymi Siedmimi kráľovstvami. Okrem tohto seriálu nemá takmer žiadne herecké skúsenosti pred kamerou, hrala však v niekoľkých divadelných hrách.

Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Seth MacFarlane