Usherovho syna prepustili z nemocnice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 13. augusta (WEBNOVINY) – Syna amerického speváka Ushera, ktorý sa minulý týždeň takmer utopil, prepustili z nemocnice.

Päťročného Ushera Raymonda V videli s jeho babičkou, ako odchádzajú zo zábavného centra. Podľa portálu TMZ vyzeral spevákov syn dobre a zabávať sa prišiel aj so svojím o rok mladším bratom Naviydom Elym.

K spomínanému incidentu došlo na spevákovom pozemku v Atlante v čase, keď nebol doma. Usher Raymond V sa hral so svojou tetou Renou Olden v bazéne, keď zbadal na dne hračku. Potopil sa po ňu, no ruka sa mu zasekla v odtoku. Olden sa chlapca uviaznutého na dne bazéna nepodarilo oslobodiť. Dokázali to ale až dvaja technici pracujúci v tom čase v dome.

Spevákovho syna následne previezli do nemocnice v Atlante, kde lekári po viacerých vyšetreniach uviedli, že bude v poriadku. Po nehode požiadala spevákova exmanželka Tameka Foster súd o zverenie synov do jej starostlivosti. Počas súdneho pojednávania tvrdila, že Usher väčšinu času netrávi doma a na opatrovníctvo využíva nekompetentných ľudí. Súd jej tvrdenia však odmietol a deti ponechal v spevákovej starostlivosti.

Obrazom: R’n’B hviezda Usher

Tridsaťštyriročný Usher, celým menom Usher Terry Raymond IV., debutoval v roku 1994 eponymnou štúdiovkou. Po nej nasledovali nahrávky My Way (1997), 8701 (2001), Confessions (2004), Here I Stand (2008), Raymond v. Raymond (2010) a Looking 4 Myself (2012). Na konte má hity ako You Make Me Wanna…, Nice & Slow, My Way, U Remind Me, U Got It Bad, Yeah!, Burn, Confessions Part II, My Boo, Love In This Club, OMG, DJ Got Us Fallin‘ In Love či Climax. Celkovo predal viac ako 65 miliónov nahrávok a získal osem cien Grammy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v horore Fakulta (1998), dráme Zákony džungle (1999), westerne Texaskí rangeri (2001), životopisnej dráme Ray (2004), krimikomédii Mafiánova dcéra (2005) či romantickej komédii Vrahúni (2010).

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Usher