Vanilla Ice sa v novej reality šou pridá k Amišom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vanilla Ice
Vanilla Ice Foto: vozlatino.com

BRATISLAVA 25. apríla (WEBNOVINY) – Americký rapper a herec Vanilla Ice bude účinkovať v novej reality šou, v ktorej sa pridá ku komunite Amišov.

Ide o nábožensko-etnickú skupinu ľudí žijúcich v USA a Kanade, ktorá odmieta mnohé výdobytky modernej doby v snahe držať sa zvyklostí a technológií, ktoré boli pre západnú civilizáciu typické pred viac než sto rokmi. Okrem iného odmietajú elektrinu, automobily alebo moderné oblečenie.

Reláciu Vanilla Ice Goes Amish odvysiela neskôr v tomto roku televízia DIY Network. „Bude to úžasná, kúzelná šou,“ napísal hudobník s občianskym menom Robert Van Winkle na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Reality šou budú nakrúcať v Ohiu, pričom Vanilla Ice by sa chcel zamerať na to, ako sa v tejto komunite konštruujú budovy. Pre 45-ročného interpreta hitu Ice Ice Baby to bude už druhá spolupráca s televíziou DIY Network.

Od roku 2010 s ňou robil na troch sériách reality šou The Vanilla Ice Project (2010 – 2013). Zatiaľ posledným filmom rodáka z Texasu je komédia Môj otec je šialenec (2012). Za vedľajšiu rolu v tejto snímke si v januári vyslúžil nomináciu na Zlatú malinu.

Informácie pochádzajú z webstránky nme.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia