Liščák sa po Zvolene a Žiline vrátil do Skalice

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Hokej
Róbert Liščák

SKALICA 24. novembra (WEBNOVINY) – Do hokejovej Skalice sa vracia útočník Róbert Liščák. Tridsaťjedenročný krídelník, ktorý začal sezónu vo Zvolene (7 zápasov, 2 asistencie) a pokračoval v Žiline (7 zápasov, 4 asistencie), nakoniec zakotvil v HK 36 Skalica, kde podpísal zmluvu až do konca sezóny 2011/12.

„S Robom sme sa o jeho pôsobení v Skalici bavili ešte pred sezónou. Nakoniec z finančných dôvodov uprednostnil Zvolen. Po ukončení jeho pôsobenia v Žiline nás kontaktoval a na základe debaty a následnej dohody sme podpísali trojročný kontrakt. Očakávame, že Robo sa čo najrýchlejšie opäť zžije s dobre známym domácim prostredím a spolu s ostatnými chlapcami prispeje k návratu k výkonom, aké nás zdobili v úvode sezóny,“ komentoval pre oficiálnu internetovú stránku klubu príchod Róberta Liščáka generálny manažér klubu Peter Srnec.

Skalický odchovanec Liščák strávil 5 sezón v zámorí v univerzitnej NCAA a nižších seniorských súťažiach (ECHL, AHL). Po návrate na Slovensko odohral od roku 2004 za rodný klub 174 extraligových zápasov, v ktorých získal 100 bodov (41+59). Uplynulú sezónu strávil v bratislavskom Slovane a brnianskej Komete.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať