Marek Hamšík strelil v Taliansku už 50 gólov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Marek Hamšík
Foto: SITA/AP

NEAPOL 2. mája (WEBNOVINY) – Futbalisti SSC Neapol zvíťazili v utorkovej predohrávke 36. kola Serie A nad Palermom 2:0, tri body pre „Partenopei“ poistil deviatym gólom v ligovej sezóne Marek Hamšík.

Aj vďaka kapitánovi slovenskej reprezentácie sa klub spod Vezuvu priblížil k predkolu Ligy majstrov 2012/2013. Pre 24-ročného stredopoliara to bol jubilejný 50. zásah v elitnej talianskej súťaži, doteraz v nej odohral 179 zápasov (178 v drese SSC, 1 za Bresciu).

„Goran Pandev mi výborne narazil loptu. Podarilo sa mi ju prebrať na prsiach a potom už nebol problém skórovať. Úspešne sme zvládli derby, ktorý je vždy ťažký. Získali sme veľmi dôležité tri body. Radi by sme zvládli aj zostávajúce dva zápasy v lige. Nepozeráme na našich konkurentov v boji o tretie miesto. My sa už teraz koncentrujeme na nedeľňajší duel v Bologni,“ povedal Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku a na margo osobného míľnika dodal: „Som rád za jubilejnú trefu. Verím, že aj v ďalších zápasoch budem pokračovať v strieľaní gólov. A tie pomôžu Neapolu k víťazstvám.“

V spomenutom stretnutí sa ako prvý presadil z pokutového kopu v 16. min Edinson Cavani, Hamšík skóroval v 35. min. Neapol je momentálne v tabuľke tretí, Udinese, Inter Miláno i Lazio Rím majú za SSC trojbodový odstup, ale jeden zápas k dobru.

Video: Aj tieto góly strelil Marek Hamšík

https://www.youtube.com/watch?v=2rHhey9Z_KM

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Edinson CavaniMarek Hamšík
Firmy a inštitúcie SSC Neapol