Banka finančne podporí desiatky miestnych športových klubov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Raiffeisen

Zlepšite svoje mesto. Nenávratný finančný príspevok na rozvoj športu dnes môžete získať oveľa jednoduchšie.

BRATISLAVA 25. augusta (WBN/PR) – Podpora športových aktivít veľkých spoločností nie je žiadnou novinkou. Veľa z nich má v svojich filantropických aktivitách zahrnutú aj túto oblasť. Ani Raiffeisen banka neprehliada potreby rozvoja telesnej kultúry a vníma túto tému za veľmi dôležitý prvok, ktorý má za následok zlepšenie kvality života.

Šport hrá v našich životoch dôležitú úlohu pretože prispieva k zmysluplnému tráveniu voľného času. Vzťah k týmto pohybovým aktivitám je najlepšie budovať hneď od začiatku, a to tým, že začneme od našich najmenších. Malé mestá, školy, škôlky alebo iné lokálne inštitúcie majú veľakrát nemalý problém s financiami, ktoré by im mohli ich činnosť zjednodušiť. Zorganizovanie športových turnajov alebo súťaží? Obnova materiálno-technického vybavenia v škole alebo v športovom klube? Práve chýbajúce finančné prostriedky bránia pustiť sa do organizácie podujatia alebo vybudovania plnohodnotných zariadení.

Raiffeisen banka sa chopila tejto príležitosti a jej ambíciou je podporiť projekty, ktoré prispejú k rozvoju telesnej kultúry v miestnej komunite. Znamená to, že idei, ktoré sa dostanú do hlasovania medzi sebou nesúťažia celoplošne, ale na úrovni jedného mesta prípadne mestskej časti alebo obce. Ďalšou výnimkou spomedzi ostatných verejnoprospešných aktivít je v tom, že o tom, ktorý projekt je najlepší, nerozhodne odborná verejnosť, ale z troch vybraných rozhodne hlas ľudu. Pomôcť vašej obľúbenej aktivite v meste nie je nič komplikované. Projekt stačí nahlásiť v ktorejkoľvek pobočke Raiffeisen banky a s pracovníkom pobočky vypísať jednoduchý elektronický formulár, popritom k nahláseniu projektu nepotrebujete žiadnu dokumentáciu.

Zlepšite s Raiffeisen bankou svoje mesto:

Máte projekt, ktorý podľa vás zapadá do tejto filozofie? Navštívte najbližšiu pobočku Raiffeisen banky a prebuďte v sebe súťaživého ducha. S aktívnou spoluprácou vašej komunity sa vám to určite podarí, pretože aj s ich pomocou ste na najlepšej ceste zlepšiť život okolo seba.

Pre viac informácii: Zlepšite svoje mesto v oblasti športu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Raiffeisen Bank International