Futbalisti R. Procházka a M. Gašparík mieria do Slovana

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zápas FC Spartak Trnava - PFC Levski Sofia
Roman Procházka zo Spartaku (vľavo) v súboji s Orlinom Starokinom z tímu Levski Sofia Foto: SITA/Ivan Kopčáni

TRNAVA 14. marca (WEBNOVINY) – Futbalisti Spartaka Trnava Roman Procházka a Michal Gašparík odchádzajú v stredu do Slovana.

Spomenuté duo opôr však neposilní bratislavského súpera a rivala v boji o vrchné priečky v najvyššej domácej súťaži Corgoň lige. Procházka a Gašparík v rámci projektu „Andelský vidiek“ zavítajú do klubu Slovan Červeník, účastníka oblastnej súťaže.

Podvečer od 17.00 h si obaja futbalisti Trnavy zatrénujú v spoločnosti domácich hráčov v Červeníku a následne absolvujú besedu a autogramiádu. V tlačovej správe o tom agentúru SITA informoval PR a event manažér FC Spartak Trnava Marek Ondrejka.

„Samozrejme, že kabína tieto aktivity klubu vníma veľmi pozitívne. Radi sa zúčastníme na takýchto projektoch. Je to niečo nové a sme radi, že sa stretneme na vidieku s chalanmi, ktorí sú aj našími fanúšikmi,“ uviedli svorne Michal Gašparík a Roman Procházka.

Na túto akciu má otvorené dvere aj široká verejnosť. „Je to vôbec po prvý raz, čo sa na takomto podujatí vo vidieckom futbalovom klube aktívne predstavia futbalisti Spartaka. Ako prví sa do projektu ´Andelský vidiek´ zapojili futbalisti Brestovian, ale pre zlé počasie tam ´spartakovci´ vycestujú až v priebehu jarnej časti,“ píše sa ďalej v tlačovej správe.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marek OndrejkaMichal gašparíkRoman Procházka
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava