Hokejisti odohrajú pred MS turnaj Slovakia Cup

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hokej, slovensko, reprezentácia, tréning
Slovenskí hokejisti sa pred MS predstavia fanúšikom v Bratislave, kde odohrajú turnaj Slovakia Cup. Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 27. marca (WEBNOVINY) – Príprava slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvá sveta v Helsinkách a Štokholme (3. – 19. mája) vyvrcholí od 25. do 27. apríla na turnaji Slovakia Cup 2013 v Bratislave.

Na podujatí sa napokon okrem Slovenska predstavia aj Bielorusko a Nórsko. Pôvodne zvažovalo účasť aj Nemecko, ale dohodlo sa na tento termín na dvoch prípravných dueloch so Švajčiarskom.

Slovakia Cup 2013 bude hostiť Zimný štadión Ondreja Nepelu, každý deň je na programe jeden zápas.

Vo štvrtok 25. apríla o 19.00 h otvoria podujatie súbojom Slovenska s Bieloruskom, o deň neskôr sa uskutoční od 17.00 h duel Bielorusov s Nórmi.

Slovakia Cup vyvrcholí 27. apríla o 17.00 h zápasom Slovensko – Nórsko. V posledný deň podujatia sa bude hrať na ZŠ Ondreja Nepelu aj finálový turnaj mladých talentov Orange Minihokej Tour.

Ako informuje web Slovenského zväzu ľadového hokeja, vstupenky sú v predaji od pondelka 25. marca v sieti Ticketportal. Rozdelené sú do dvoch cenových kategórií.

Na zápasy Slovenska stoja 10 eur na sedenie a 5 eur na státie, pričom lístok zo štvrtkového duelu platí aj na piatkový medzi Bieloruskom a Nórskom. Samostatne sa vstupenky na tento zápas budú predávať len v deň jeho konania za 6, resp. 3 eurá.

Program turnaja Slovakia Cup 2013 (ZŠ Ondreja Nepelu v Bratislave):

Štvrtok 25. apríla 2013 o 19.00 h: Slovensko – Bielorusko

Piatok 26. apríla 2013 o 17.00 h: Bielorusko – Nórsko

Sobota 27. apríla 2013 o 17.00 h: Slovensko – Nórsko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Slovenská hokejová reprezentácia