Hráčovi sa oplatilo podať systémovú stávku v hre LOTO 5 z 35

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
TIPOS logo
TIPOS logo Foto: SITA

BRATISLAVA 28. novembra (WBN/PR) – Hráčovi, ktorý stavil v nedeľu v Prešovskom kraji v hre LOTO 5 z 35 na svoje čísla, sa oplatilo uzatvoriť systémovú stávku. Okrem jackpotu totiž vyhral aj v ďalších výherných poradiach. „Hráč uzatvoril v hre LOTO 5 z 35 systémovú stávku typu 9 za 37,80 eura. Okrem jackpotu v hodnote 7 155 eur vyhral aj 20 výhier v druhom a 60 výhier v treťom poradí. Celkovo si bude môcť na svoje konto pripísať 9 036 eur,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že hráč s takto uzatvorenou systémovou stávkou hral s prakticky 126-timi unikátnymi tipmi. „Vďaka systémovej stávke typu 9 stavil v podstate na všetky možné pätice z deviatich čísiel, ktoré označil na tikete,“ uviedol hovorca.

Ako ďalej Čépe uviedol, jackpot, ktorý padol v poslednom novembrovom žrebovaní „malého lota“, je už 17. v tomto roku. V novembri padli v hre LOTO 5 z 35 dvakrát výhry v prvom poradí. „Dvadsiateho novembra vyhrali dokonca dvaja hráči. Každý si na svoje konto pripísal vyše 36-tisíc eur,“ pripomenul Čépe. Išlo o tretiu najvyššiu tohtoročnú jackpotovú výhru v hre LOTO 5 z 35. „Najvyšší jackpot, ktorý doteraz padol v roku 2011, mal hodnotu 64 725,50 eura. Vyhral ho koncom marca hráč, ktorý si podal svoju stávku prostredníctvom internetu,“ uviedol hovorca.

Hra LOTO 5 z 35 je číselná lotéria lotového typu, pri ktorej hráč tipuje päť čísiel od 1 do 35. Päť výherných čísiel sa žrebuje spravidla každú nedeľu. Cena jedného tipu je 0,30 eura. Jednou stávkou je možné uzatvoriť najviac šesť tipov, okrem systémových stávok.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Rastislav Čépe