Košické oslavy titulu vyvrcholia v centre mesta

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Košice obhájili titul
Košičania na domácom ľade v šiestom zápase finálovej série zdolali Slovan Bratislava 5:2, čo znamená ich víťazstvo v sérii 4:2. HC Košice tak obhájil minuloročný titul, je to však vôbec prvý krát, kedy sa Košičanom podarilo získať titul v Steel Aréne. Po zisku titulu takto zapózovali pre fotografov. Foto: SITA/Ivan Fleischer

KOŠICE 27. apríla (WEBNOVINY) – Oslavy majstrovského titulu hokejistov HC Košice v metropole východného Slovenska vyvrcholia v stredu 28. apríla, ktoré sa budú konať na Hlavnej ulici pri soche Immaculata. Oslavy s fanúšikmi a obyvateľmi mesta sa začnú v centre o 17.00 h hudobno-tanečným programom, v ktorom budú účinkovať aj Peter Nagy a skupina Indigo, skupina Komajota, Nicole J. McCloudová, Jaroslav Dvorský, Andy Ďurica, Rasťo Kopina, Ivo Bič, Ján Spišák, tanečné zoskupenie D.S. Studio či cheerleaderky tímu HC Košice.

Obhajcov majstrovského titulu následne privíta v centre mesta približne o 19.15 h moderátor programu Peter Strachan. Na slávnosti by sa mali zúčastniť hráči, realizačný tím a vedenie klubu, primátor mesta František Knapík a prezident US Steel Košice George Babcoke.

SITA

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe František KnapíkPeter Nagy
Firmy a inštitúcie HC Košice