Tomáš Kopecký v Trenčíne skončil, zranil sa proti Piešťanom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Trencin zvolen
Tomáš Kopecký (vpravo) z Dukly Trenčín počas hokejového zápasu 14. kola Tipsport extraligy medzi Dukla Trenčín a HKm Zvolen. Trenčín, 26. október 2012. Foto: SITA/Tomáš Somr

TRENČÍN 31. októbra (WEBNOVINY) – Hokejový útočník Tomáš Kopecký mal pôvodne odohrať za Duklu Trenčín v Tipsport extralige 2012/2013 sedem stretnutí, no jeho pôsobenie v tíme vojakov sa skončilo už po štyroch dueloch.

Dosiahol v nich bilanciu 2 góly a 2 asistencie.

Podľa informácií TV Markíza už 30-ročný hokejista odletel do zámoria.

V utorkovom súboji proti Piešťanom si poranil rameno. V stredu ráno odletel po dohode s vedením zámorského tímu do USA, kde sa ho ujme klubový lekár a o dva dni podstúpi komplexné vyšetrenia,“ odznelo v spravodajstve spomenutej televízie.

Tomáš Kopecký pricestoval na Slovensko v polovici októbra a do novembrovej reprezentačnej prestávky chcel absolvovať sedem stretnutí. Spiatočnú letenku do USA mal až na 5. novembra. Pred príletom sa vicemajster sveta z Helsínk 2012 pripravoval na Floride aj s menšou skupinkou ďalších hráčov klubu NHL Florida Panthers. Samotné tréningy ho veľmi nenapĺňali a rozhodol sa pre spoluprácu s Duklou Trenčín.

Angažmán v Európe si vybral ako mnoho ďalších hráčov so zmluvou v tíme zámorskej NHL, v ktorej sa pre absenciu kolektívnej dohody medzi vedením profiligy a hráčskou asociáciou nehrá, pretože komisár NHL Gary Bettman vyhlásil výluku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Gary BettmanTomáš Kopecký