V Banskej Bystrici skončili Michal Handzuš aj trio Kanaďanov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Banská Bystrica - HC Košice
Bystričan Michal Handzuš (uprostred) počas 23. kola slovenskej hokejovej Tipsport extraligy 2012/2013 medzi HC'05 Banská Bystrica a HC Košice. Banská Bystrica, 23. november 2012. Foto: SITA/Ján Viazanička

BANSKÁ BYSTRICA 2. januára (WEBNOVINY) – Trojica hráčov so skúsenosťami zo zámorskej NHL Dana Tyrell, Clayton Stoner a Tanner Glass ukončila pôsobenie v extraligovom hokejovom tíme HC’05 Banská Bystrica.

Informuje o tom oficiálny web „baranov“.

Všetci traja potvrdili v prípade zrušenia sezóny NHL svoj záujem vrátiť sa späť do Banskej Bystrice a tu dohrať sezónu,“ uvádza sa v správe na www.hc05.sk. Nateraz v Banskej Bystrici skončil aj Michal Handzuš, ktorý mal zmluvu iba do Vianoc.

Odchádzajú štyri veľké opory družstva, ktoré mladým hráčom ukázali cestu ďalšieho napredovania. Ukázali, že bez tvrdej práce a viery vo vlastné sily nie je možné napredovať a dosiahnuť svoje vysnívané ciele. Kanadskí hráči mali možnosť spoznať mentalitu slovenského národa, jeho zvyky pred Vianocami a počas nich, rovnako aj krásne prostredie mesta a okolia Banskej Bystrice. Ďakujeme im a tešíme sa na ďalšiu možnú spoluprácu v budúcnosti,“ uvádza web HC’05 Banská Bystrica.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michal Handzuš
Firmy a inštitúcie HC '05 iClinic Banská Bystrica