Video: Stoch po dlhej odmlke opäť zahviezdil a skóroval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Miroslav Stoch
Hráč Slovenska Miroslav Stoch (uprostred) počas zápasu G - skupiny kvalifikácie na MS 2014 vo futbale s Lichtenštajnskom v Bratislave 11. september 2012. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

SOLÚN 23. januára (WEBNOVINY) – Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch po 3,5-mesačnej streleckej odmlke opäť skóroval za grécky klub PAOK Solún. Odchovanec nitrianskej futbalovej školy strelil dva góly v stredajšom odvetnom zápase osemfinále Gréckeho pohára proti Iraklisu Solún (5:1).

Predtým dal naposledy gól ešte 6. októbra v ligovom stretnutí proti Panthinaikosu Atény. „Som veľmi rád, že mi to tam konečne padlo,“ povedal Stoch pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency a doplnil: „Inkasovali sme síce rýchly gól, no rýchlo sme sa otriasli. Už do polčasu bolo 2:1. Mne sa podarilo streliť práve vedúci gól, keď som využil chybu v rozohrávke hostí. Vyšprintoval som po lopte, zasekol som si jedného z obrancov a ľavačkou zakončil. Bolo to tesné, ale vyšlo to. Pri druhom góle som unikol po ľavej strane. Brankár vybiehal proti mne a v snahe zmenšiť mi strelecký uhol roztiahol nohy. Preto som mu to dal pomedzi ne.“ Dvadsaťštyriročný krídelník pridal aj jednu asistenciu.

Miroslav Stoch vynechá nasledujúci ligový duel PAOK-u proti Verii. V Grécku totiž platí pravidlo, že po štvrtej žltej karte má klub právo rozhodnúť, na ktorý z nasledujúcich štyroch zápasov svojho futbalistu nenapíše na súpisku. „V mojom prípade to padlo na Veriu, čiže na najbližšie domáce kolo. V nedeľu budem stáť,“ pridal zaujímavú futbalovú praktiku bývalý hráč FC Chelsea, FC Twente a Fenerbahce Istanbul.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Miroslav Stoch