UNIVERSAL oslavuje 15 rokov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

Nezávislá spoločnosť UNIVERSAL maklérsky dom oslavuje 15 rokov profesionality, dôveryhodnosti a stability.

BRATISLAVA 23. februára (WBN/PR) – Už pätnástym rokom je UNIVERSAL maklérsky dom nezávislým sprostredkovateľom finančných služieb. Je jednou z mála slovenských sprostredkovateľských spoločností, za vznikom ktorej nestál zahraničný investor a ktorej success story sa odohrala práve v čase dvoch veľkých finančných kríz.

Príbeh spoločnosti UNIVERSAL maklérsky dom je príbehom o úspechu. O úspechu, ktorý stojí na skvelých ľuďoch, dôverných vzťahoch a absolútnej profesionalite. Tento príbeh sa začal písať pred 15 rokmi.

Skupina úspešných vrcholových manažérov a poradcov v tom čase najsilnejšej poisťovne Nationale Nederlanden sa rozhodla zaplniť prázdne miesto na trhu a ponúknuť poisťovacie služby novým a komplexnejším spôsobom.

V roku 2001 na slovenskom trhu existovali len poisťovacie spoločnosti, ktorých ponuka bola obmedzená na ich vlastné produkty a služby. „Tie často nepokrývali potreby klientov. Preto sme sa rozhodli odísť z nadnárodnej spoločnosti, kde sme pracovali ako riaditelia alebo poradcovia, a ísť vlastnou cestou. Mali sme jednoducho sen byť klientovi k dispozícii v každej situácii. Taktiež sme chceli vytvoriť firmu aj pre seba. Firmu, kde sa budú všetci ľudia cítiť dobre,“ hovorí Ivan Penz, člen dozornej rady a jeden zo zakladajúcich členov spoločnosti UNIVERSAL maklérsky dom.

Už na začiatku mali zakladatelia Universalu jasnú víziu. Byť pre svojich klientov nezávislým a dôveryhodným partnerom, ktorý svojich klientov dobre pozná. „Chceli sme stáť pri našich klientoch nielen v časoch, keď sa im darilo, ale aj keď všetko nebolo až také ružové. Tento prístup sa ukázal ako správny. Klienti sa na našich sprostredkovateľov obracajú sami vždy, keď potrebujú pomôcť. Sme pre nich stabilným partnerom vo všetkých životných situáciách,“ vysvetľuje Milan Kocian, riaditeľ agentúry Západ a jeden z prvých maklérov Universalu.

Spoločnosť UNIVERSAL maklérsky dom svojim klientom neradí, ale pomáha. A to prostredníctvom svojich vysoko kvalifikovaných sprostredkovateľov s profesionálnym, ale zároveň priateľským prístupom. Už od začiatku sa spoločnosť zameriavala na vytvorenie silnej siete sprostredkovateľov. „Snažili sme sa vyberať ľudí, ktorí mali potenciál spolupracovať s nami dlhodobo. Mnohí z prvých maklérov sú s nami doteraz a o svojich klientov sa starajú už takmer 15 rokov,“ dodáva Kocian.

Práve vďaka silnej sieti skúsených finančných sprostredkovateľov, vzniku centrály poskytujúcej administratívnu a logistickú podporu a takisto vďaka motivácii zakladateľov sa už po prvom roku existencie podarilo založiť viac ako 20 pobočiek v 5 agentúrach po celom Slovensku. Za toto obdobie poskytla spoločnosť svoje služby vyše 4 500 klientom.

UNIVERSAL maklérsky dom je jednou z najväčších nezávislých maklérskych spoločností na Slovensku. Za 15 rokov existencie urobila niekoľko veľkých krokov vpred. Zásluhou svojich profesionálnych sprostredkovateľov a manažmentu sa stala jednou z najvýznamnejších maklérskych firiem a spolupracuje s viac ako 28 významnými finančnými spoločnosťami. Je členom Asociácie finančných sprostredkovateľov. Spolu ponúka viac než 850 produktov a služieb.

http://www.universalsk.sk/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať