Vianoce v Orangei budú jedna báseň

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Orange/logo

Orange Mix – kombinácia mobilných a fixných služieb s dodatočnou hodnotou

Orange na Vianoce predstavuje nový prístup v tvorbe konvergentných ponúk, ktorý je na slovenskom trhu jedinečný. Práve kombinácia mobilných a pevných služieb a z nich plynúcich benefitov je hlavnou vianočnou ponukou Orangeu. Orange už nebude mať jednu ponuku pre všetkých zákazníkov, ale benefity z konvergentných ponúk prispôsobuje očakávaniam konkrétneho typu zákazníkov. Zákazníci, ktorí si k svojmu paušálu vyberú pevný internet a digitálnu televíziu, získajú s ponukou Orange Mix množstvo ďalších, pre nich relevantných výhod od super rýchleho optického internetu s rýchlosťou 500 Mbit/s až po bezplatné mobilné dáta, tablet za euro či bezplatné hovory a správy v rodine a ďalšie.

Orange dá bezplatné dáta každému v rodine so službou Navzájom zadarmo

Dlhodobo najobľúbenejšia služba Orangeu Navzájom zadarmo, s ktorou si až 5 členov rodiny, resp. skupiny blízkych môže telefonovať a posielať správy navzájom zadarmo, je teraz ešte výhodnejšie. Okrem hovorov a správ navzájom zadarmo si teraz môže každý člen skupiny užívať aj 1 GB dát mobilného internetu na pol roka zadarmo. Tento benefit si môže aktivovať každý člen skupiny veľmi jednoducho a bezplatne zaslaním SMS správy na číslo 969 s textom 1GB, online v zákazníckej zóne či cez aplikáciu Orange Go, telefonátom na Zákaznícku linku 905 alebo priamo na predajnom mieste. Táto vianočná vychytávka je určená pre majiteľov paušálov Flex 10 € a viac, Max, Data Max, predplatenú Prima kartu, ale aj vybrané staršie WOW a Ideálne paušály.

Výlet do Disneylandu pre celú rodinu s Navzájom zadarmo

Keďže Orange chce, aby si rodiny boli ešte bližšie a zažili niečo výnimočné, pripravil pre ne vianočné prekvapenie. Každý zákazník, ktorý má zriadenú alebo si do konca roka zriadi svoju skupinu Navzájom zadarmo, bude zaradený do súťaže o 10 vstupov pre 4 osoby do Disneyland Paríž s hradeným ubytovaním a letenkou.

Vždy a všade online s dátami navyše

Aby si zákazníci mohli naplno užívať výhody mobilnej dátovej siete od Orangeu, ktorá je dostupná pre viac než 95% populácie, Orange k dátovo orientovaným paušálom Data Max za nezmenený poplatok pridáva ďalších 1000 MB dát na pol roka navyše. „Našu mobilnú dátovú sieť neustále rozširujeme, aby sme našim zákazníkom zabezpečili tú najlepšiu skúsenosť. Ku kvalitnej sieti však potrebujú aj kvalitné služby, aby jej možnosti mohli využiť skutočne naplno. Preto sme naše dátové paušály ešte viac obohatili, aby sa naši zákazníci pri surfovaní vôbec nemuseli obmedzovať,“ hovorí Martin Hromkovič, marketingový expert spoločnosti Orange Slovensko.

Mobilný internet aj ako plnohodnotný internet pre domácnosť s mobilným wifi routrom

Každý zákazník, ktorý sa teraz rozhodne pre Mobilný internet Klasik alebo Premium si môže okrem tabletu Prestigio Multipad Wize 8 4G za 1 euro teraz zobrať aj Mobilný WiFi router Orange Airbox V2 tiež za 1 euro. Vďaka tomu môžu zákazníci svoje dáta z tabletu využiť cez WiFi pripojenie pre celú rodinu, či už doma alebo aj na cestách. Stačí si aktivovať službu Mobiliný WiFi internet len za 3 € mesačne a celá rodina môže čerpať dáta z jedného predplateného balíka mobilného internetu, či sa nachádzajú doma, alebo napríklad na chate.

Mobilné telefóny s paušálmi Max 30 a Max 40 ešte výhodnejšie

Orange si aj tento rok na Vianoce pre svojich zákazníkov pripravil bohatú ponuku zariadení za skvelé ceny. K paušálu Max 30 pripravil Orange pre svojich zákazníkov smartfón Huawei P8 Lite za 9 eur alebo Samsung J3 2016 za výhodných 29 eur. V prípade paušálov Max 40 sú taktiež na výber dva telefóny, Samsung A3 2016 za 19 eur a Huawei P9 Lite za cenu 29 eur. Okrem výhodných zariadení zákazníci s týmito paušálmi získajú benefity šité na mieru.

Orange je vedúcou telekomunikačnou spoločnosťou a najväčším mobilným operátorom na Slovensku. K 30.6. 2016 evidoval 2,886 mil. zákazníkov mobilných služieb a takmer 198 000 zákazníkov pevného internetu a digitálnej televízie. Mobilné služby poskytuje prostredníctvom 2G siete, ktorá pokrýva 99,8% populácie a prostredníctvom 3G siete s maximálnou rýchlosťou 42 Mbit/s a  4G siete s rýchlosťami do 220 Mbit/s s kombinovaným pokrytím pre vyše 95 % populácie Slovenska. Orange Slovensko je prvý telekomunikačný operátor na Slovensku, ktorý spustil najmodernejšiu pevnú sieť novej generácie na báze FTTH (Fiber To The Home – optika do bytu), ktorá pokrýva takmer 345 tisíc domácností v 19 mestách. Pevný internet a digitálnu televíziu poskytuje Orange taktiež prostredníctvom technológie DSL, ktorá je dostupná na väčšine územia Slovenska. Spoločnosť Orange Slovensko je držiteľom certifikátu environmentálneho manažérstva podľa normy ISO 14001:2004, ako aj certifikátu  informačnej bezpečnosti podľa normy ISO 27001:2005 so zameraním na služby elektronického obchodu a mobilnej dátovej komunikácie. Nadácia Orange je podľa prieskumov verejnosti najdôveryhodnejšou firemnou nadáciou na Slovensku.

Majiteľom 100 % akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina Orange. Informácie o spoločnosti Orange Slovensko sa nachádzajú na stránke www.orange.sk, www.facebook.com/OrangeSlovensko alebo nás môžete sledovať cez Twitter na @orange_sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Orange Slovensko