ŠIESTY ROČNÍK ŠTUDENTSKÉHO BEHU ÚSPEŠNE ZA NAMI

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: behsity.sk

Cieľom podujatia bolo pripomenúť si novembrové udalosti rokov 1939 a 1989. V tom čase študenti bežali pred policajtmi. V nedeľu, našťastie, bežali študenti, a nie len oni, za podpory a ochrany polície. Podujatie sa uskutočnilo pod záštitou primátora mesta Bratislava, JUDr. Iva Nesrovnala, LL.M.. Podujatie otvoril Matej Tóth, úradujúci 3-násobný olympionik, najlepší chodec a jeden z najúspešnejších slovenských atlétov posledného desaťročia a ambasádor Beh si ty.

Registrácia na podujatie prebiehala cez bežecký portál www.behsity.sk. Trasu so štartom v Mlynskej doline dlhú 12 500 metrov si mohli bežci vychutnať za pekného slnečného počasia.

V cieli, vo vestibule internátu Ľ. Štúra, bolo pre všetkých pripravené občerstvenie čaj, voda, párky, proteínová tyčinka a Zlatý Bažant Radler 0,0% . Pre víťazov zaujímavé ceny od partnerov behu Botas, Fitinn, Eleven, Zlatý Bažant a O2. Ocenení boli traja najlepší z jednotlivých kategórií.

Celkovo sa na prvom mieste umiestnil Alexander Jablokov s časom 0:44:07. Za ním Ondrej Kubo (0:44:20) a tretí Ján Peržel (0:44:45). Zo žien ako prvá dobehla Andrea Walterová s časom 0:58:31, za ňou Kamila Chomaničová (0:58:43) a tretia Andrea Tkáčová (0:58:46).

V súťaži škôl sa na prvom mieste umiestnili študenti Ondrej Kubo, Matúš Kostický, Matúš Kovalčík a Andrej Bobok z FTVŠ UK s celkovým časom tímu: 03:17:28.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Matej Tóth