ŠKODA KODIAQ získala prestížne ocenenie ZLATÝ VOLANT 2016

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zlatý volant 2016

– ŠKODA KODIAQ získala ZLATÝ VOLANT 2016 v kategórii SUV

– V aktuálnom ročníku ankety hlasovalo rekordných 93 150 čitateľov

– ZLATÝ VOLANT je najväčšou automobilovou anketou v Európe

Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko

„Fakt, že nový KODIAQ získal ZLATÝ VOLANT ešte pred uvedením na trh a dokázal s veľkým náskokom prekonať aj prémiové modely SUV vnímam ako mimoriadne pozitívny signál. O triumfe rozhodla motoristická verejnosť, teda naši potenciálni zákazníci, a preto si víťazstvo cením ešte viac. Za celý tím značky ŠKODA na Slovensku úprimne ďakujem hlasujúcim motoristom za prejavenú dôveru,“ uviedol Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Slovenské kolo ankety ZLATÝ VOLANT vyhlasuje vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia a magazín AUTO BILD. V aktuálnom ročníku bolo nominovaných 36 vozidiel v šiestich kategóriách – malé automobily, kompaktné SUV, SUV, stredná a vyššia trieda, športové automobily, hybridy a elektrické autá. Do ankety prišiel v tomto roku rekordný počet hlasov 93 150. O oceneniach na Slovensku rozhodli čitatelia časopisu AUTO BILD Slovensko a portálu AUTOBILD.sk.

Novinka z dielne českej automobilky ŠKODA KODIAQ zvíťazila v kategórii SUV s výrazným náskokom pred svojimi konkurentmi. KODIAQ jasne dominoval, keď s počtom 6 059 získaných hlasov predbehol aj prémiové modely SUV. Na pomyselnom striebornom mieste skončil Ford Edge (2 209 hlasov) a bronzovú priečku obsadil Jaguar F-Pace (2 165 hlasov).

S modelom ŠKODA KODIAQ štartuje automobilka ofenzívu v kategórii automobilov SUV. Svoje prvé veľké SUV uvedie ŠKODA na slovenský trh už v marci budúceho roka. Zákazníci si však už dnes môžu objednať novinku u všetkých autorizovaných partnerov značky ŠKODA na Slovensku. Cena automobilu s výrazným dizajnom a mimoriadnou ponukou priestoru, praktickou inteligenciou a inovatívnymi technológiami, ktoré možno bežne nájsť u vozidiel vyšších tried začína na sume 21 690 €.

ZLATÝ VOLANT je súčasťou prestížneho medzinárodného ocenenia THE GOLDEN STEERING WHEEL. Ide o najvýznamnejšiu európsku automobilovú trofej, ktorú môžu automobilky získať už od roku 1976. V tomto roku sa konal už 41. ročník.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Škoda Auto