VšZP pozná výhercov súťaže „Za preventívnu prehliadku dovole

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: ilustračné, SITA/Marián Peiger

Prvú cenu – exkluzívnu dovolenku pri mori od CK Hydrotour získal Jaromír Skirkanič z Bratislavy, ktorý, ako sa priznal, na preventívne prehliadky chodí pravidelne. Poslednú preventívnu prehliadku absolvoval u svojho všeobecného lekára. Do súťaže sa zapojil priamo na jednom z podujatí Dni zdravia, ktoré VšZP pravidelne organizuje vo všetkých regiónoch Slovenska. Na liečení v kúpeľoch Smrdáky vyplnil súťažný kupón a usmialo sa na neho šťastie. „Keď mi volali, myslel som si, že ide o žart, ktorý si na mňa pripravili bývalí kolegovia z práce. Vôbec som tomu nechcel veriť. Nikdy predtým som sa totiž do žiadnej súťaže nezapojil a nie ešte vyhrať prvú cenu.“

Na druhú cenu – luxusný týždňový kúpeľný pobyt MEDICAL GOLD od kúpeľov Dudince pre dvoch sa môže tešiť Jarmila Skyvová zo Sučian.

Pobyt vo Wellness Hoteli Chopok **** a týždeň plný luxusu pre dve osoby si bude užívať Gabriela Čákyová zo Švaboviec.

Kompletný zoznam všetkých výhercov, ktorí boli vyžrebovaní za účasti notára, je zverejnený na: https://www.vszp.sk/.

Počas 11 ročnej histórie súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ odovzdala VšZP svojim poistencom už 630 cien v hodnote viac ako 94 tisíc eur. Za toto obdobie sa do súťaže zapojilo viac 200 tisíc poistencov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie VšZP Všeobecná zdravotná poisťovňa