Tetra Pak vymenoval novú generálnu riaditeľku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti Tetra Pak Poland & Danube, ktorá zahŕňa Slovensko, Českou republiku, Maďarsko a Poľsko sa stala Kinga Sieradzonová

Poland & Danube: úzka spolupráca s partnermi

Kinga Sieradzonová prichádza do vedenia po pozícii v Švajčiarsku, kde spolupracovala s najväčšími globálnymi zákazníkmi spoločnosti Tetra Pak. Spoločnosť by mala podľa nej pokračovať v podpore zákazníkov vývojom inovatívnych a individualizovaných riešení, ktoré majú potenciál pomáhať v raste ich spoločnosti aj v konkurenčnom prostredí dnešného sveta.

„Keď som pred troma rokmi odišla z Poľska, naozaj mi ani nenapadlo, že sa vrátim nazad tak skoro. Som veľmi šťastná a hrdá, že som dostala túto príležitosť. Poland & Danube ma vďaka našim partnerom stabilnú pozíciu. S lokálnymi tímami budeme pracovať na ponuke služieb s pridanou hodnotou zákazníkom. Vďaka tomu budú môcť ľahšie reagovať na výzvy rýchlo vyvíjajúceho sa trhu a budú môcť byť o krok vpred pred svojimi konkurentmi, presne tak, ako my,“ hovorí Kinga Sieradzonová.

Nová regionálna riaditeľka absolvovala štúdium škandinávskych jazykov na Univerzite Adama Mickiewicza v Poznani a ukončila MBA na IMD (Institue of Management Development) vo Švajčiarsku. Do Tetra Paku nastúpila v 1994. V roku 2001 sa stala Business Support Manager pre oblasť Európy a Afriky, neskôr bola vymenovaná do pozície Director Service Operations & Sales pre Juhovýchodnú Európu a v roku 2010 získala pozíciu obchodnej riaditeľky pre Poland & Danube. Ďalším krokom v jej kariére bol posun na pozíciu Director Customer and Strategic Account Management vo Švajčiarsku. Vďaka rozmanitým skúsenostiam je pripravená na svojej novej pozícii zúžitkovať okrem znalostí slovenského, českého, maďarského a poľského, trhu aj svoj vynikajúci prehľad globálnych trendov v oblasti.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia