Najvyššie položená fontána bude v rezidenciách Grand Koliba

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Grand Koliba

Bratislava, 17. februára 2017 – Na Kolibe vzniká najvyššie položený rezidenčný projekt Grand Koliba rezidencie, ktorý bude disponovať niekoľkými prvenstvami. Obyvatelia sa môžu tešiť na bezpečné a prestížne bývanie v súkromí na pozemku s rozlohou 25 tisíc m2. Exkluzivitu projektu dotvorí synergia lokality Koliba spoločne s najmodernejšími technológiami. Park, oddychová zóna s rozlohou 13 tisíc m2 a s panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Dominantou parku bude originálna bronzová fontána, ktorá má ambíciu stať sa novým symbolom mesta.

Adresa na Kolibe je známkou prestíže. Adresa v rezidenciách Grand Koliba bude navyše symbolom bezpečnosti, modernej funkčnosti a exkluzivity. Ide o najvyššie položenú novostavbu v lokalite Koliba, ktorá ponúkne 181 bytov v štyroch nízkopodlažných bytových domoch. Ich majiteľom zaručí nielen blízkosť prírody či centra mesta, ale ponúkne i panoramatické výhľady na Malé Karpaty a Bratislavu.

Obyvatelia Grand Koliba sú na prvom mieste

Väčšiu časť pozemku Grand Koliba rezidencie bude tvoriť privátny park s vlastnou fontánou. Zelená plocha na takmer 13 tisíc m2 je jedinečná a výrazne odlišuje projekt od tých, ktoré sú dnes na trhu. V parku budú mať obyvatelia rezidencií relaxačnú terasu s ležadlami, oddychové trávnaté zóny, detské ihriská a športovisko. Ďalším benefitom v rámci rezidencií bude sadová úprava, chodníky s moderným mobiliárom a verejné osvetlenie s dômyselným systémom bez svetelného smogu.

„Najvyššie položená otvorená vodná plocha v Bratislave s fontánou v tvare nadrozmernej žaby sa stane srdcom i symbolom rezidencií Grand Koliba, ktorú budú môcť počas horúcich letných dní využívať obyvatelia a ich návštevy. Náladové osvetlenie fontány dotvorí ideálnu atmosféru pre večerné prechádzky. V areáli bude k dispozícii 70 lavičiek a ležadiel, z ktorých vás ani jedno neukráti o nádherný výhľad na mesto a Malé Karpaty,“ doplnil Michal Mrník, zástupca investora Grand Koliba.

Žaba je mnohovýznamovým symbolom

Už v starovekom Egypte žaba symbolizovala nový život, hojnosť a šťastie. V kombinácii s vodou vytvorí synergiu, ktorá udržuje jasnú myseľ a regeneráciu nového života. Autorom bronzovej fontány v podobe žaby je uznávaný slovenský sochár Mgr. arch. Martin Pala.

Komfortné bývanie s výhodnými cenami

V rezidenciách Grand Koliba je veľkou devízou priestor v bytoch a aj v celom areáli. Ponuka bytov s výmerami od 60 m2 po vyše 150 m2, sa od začiatku predpredaja v júli 2016 stretla s veľkým záujmom klientov. Za pol roka sa predalo vyše 60 % bytov.

„Obchodná politika a financovanie sú veľmi výhodné. Aktuálne ponukové ceny vrátane DPH začínajú na 154 900 € u 2 a 2,5-izb. bytov a 214 900 € u 3 a 3,5-izb. bytov. Ceny 4 a 4,5-izb. bytov sa pohybujú od 264 900 €. Pre lokalitu Koliby sú ceny viac než zaujímavé. Navyše, iba pri kúpe vysnívaného bývania v Grand Koliba môžu záujemcovia získať špeciálne zvýhodnené podmienky prostredníctvom hypoték s garanciou výšky úveru až do 100 % z ceny bytu a s úrokom o 0,2 % nižším, ako by kupujúci získal v inom projekte. Ponukové ceny bytov a maximálne výhodnú ponuku hypoúveru môžu záujemcovia využiť len do 28. 2. 2017,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Moderné technológie – jednoduchšie bývanie

Komfort obyvateľov rezidencií zabezpečia inovatívne technologické riešenia a prvotriedne vybavenie. Napríklad všetky byty počítajú so stropným chladením a kúrením v kombinácii s podlahovým kúrením. Veľkoplošné hliníkové okná byty presvetlia a dodajú im energiu.

Predaj bytov zastrešuje výhradný predajca projektu, maklérska kancelária PonukaByvania.sk. Rezidencie Grand Koliba, ako prvý developerský projekt na Slovensku, obchodníci klientom predstavujú pomocou najmodernejšej interaktívnej virtuálnej reality s technológiou real-time. Záujemcovia sa tak môžu pohybovať v rámci vymodelovaného bytu a celého areálu, ktoré zodpovedajú reálnym architektonickým návrhom.

Do bytu sa dostanete suchou nohou

Dostatočný počet parkovacích státí v suteréne bytových domov ponúkne obyvateľom pohodlie za každého počasia. Samozrejmosťou v rámci bezpečnosti bude moderný systém video vrátnika.

Ďalšou devízou rezidencií Grand Koliba je bezproblémové napojenie na mestskú hromadnú dopravu. Do centra mesta sa obyvatelia dostanú za 2 minúty, a to vďaka vybudovaným prístupovým cestám. Cez Sliačsku ulicu s napojením na Račiansku ulicu, Pioniersku alebo Podkolibskú.

Výstavba rezidencií Grand Koliba na Tupého ulici na Kolibe oficiálne odštartovala na konci minulého roka. Generálnym zhotoviteľom projektu je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Odhadovaný termín výstavby a okolia rezidencií je 22 mesiacov.

Podrobné informácie o projekte nájdete na www.grandkoliba.sk a Youtube.

O projekte Grand Koliba rezidencie

Grand Koliba rezidencie vyrastá v tichej a prominentnej lokalite Koliba – Vtáčnik nad mestom s nádhernými výhľadmi na panorámu Bratislavy. Ponúka komfort rodinného domu v modernom mestskom bývaní. Štyri nízkopodlažné rezidencie Grand Koliba rátajú s prvotriednym technologickým vybavením. Veľkou devízou je priestor. Sú tu dobré dispozičné riešenia presvetlených bytov, každý z nich má priestrannú terasu či predzáhradku. Projekt je výnimočný vďaka zeleným upraveným plochám s rozlohou až 13 tisíc m2. Obyvatelia budú mať k dispozícii privátny park, veľkú relaxačnú terasu s ležadlami s výhľadom na panorámu mesta, oddychové zóny na posedenie či piknik v tráve, detské ihrisko a v neposlednom rade aj najvyššie položenú fontánu v Bratislave. A vďaka miestu, kde sa rezidencie Grand Koliba budujú, sú odvšadiaľ nádherné výhľady na mesto a Malé Karpaty.

Technologickým partnerom projektu je spoločnosť NAY.

Finančným partnerom projektu Grand Koliba rezidencií je spoločnosť Tatra banka, a. s. Generálnym dodávateľom stavby rezidencií Grand Koliba rezidencie je spoločnosť PSJ Hydrotranzit, a.s. Predajcom projektu je maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať