Fotka z Petrohradu otvorila cestu na výlet s BUBOm do Číny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bubo Čína súťaž
Foto: Webnoviny.sk

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ. Do Číny pocestuje autorka uvoľnenej fotografie z ruského Petrohradu!

Fotografiu, ktorá získala najviac facebookových lajkov a zdieľaní, sme. žiaľ, na základe Podmienok súťaží na portáli Webnoviny.sk, museli zo súťaže pre podozrenie z porušovania pravidiel vylúčiť.

————————————————————————————————————————————-

Snívate o diaľkach, exotike a poznaní? Splňte si svoj sen cez Webnoviny.sk! Pošlite nám najviac 5 vlastných FOTOGRAFIÍ z najmilšej dovolenky, my ich uverejníme v súťažnej fotogalérii a autor fotografie, ktorá získa najviac facebookových lajkov a zdieľaní, pocestuje na vysnívanú dobrodružnú cestu po tajomnej, krásnej a starobylej Ríši stredu.

Počas úžasného 13-denného zájazdu do Číny pre dve osoby v hodnote 4000 eur sa vďaka BUBO Travel Agency pozriete deväť pamiatok UNESCO, Zakázané mesto, Hlinenú armádu, Veľký čínsky múr, Šanghaj, Peking, shaolinský chrám či jaskyne Longmen.

V cene zájazdu je započítaná polpenzia. Nie sú v nej započítané víza a vstupné do pamätihodností (obe položky v súhrnnej hodnote zhruba 150 €).

Viac informácií k zájazdu nájdete na stránke cestovnej kancelárie BUBO Travel Agency.

Fotografie (najviac 5, fotografie nad tento počet nebudú zverejnené) posielajte do 30. apríla 2014 na adresu webpodpora@sita.sk. Vyhodnotenie prebehne 2. mája.

PIATA SÚŤAŽNÁ GALÉRIA
ŠTVRTÁ SÚŤAŽNÁ GALÉRIA
TRETIA SÚŤAŽNÁ GALÉRIA
NOVÁ SÚŤAŽNÁ GALÉRIA PLNÁ ZAUJÍMAVÝCH DOVOLENKOVÝCH FOTOGRAFIÍ
POZRITE SI PRVÚ SÚŤAŽNÚ FOTOGALÉRIU

Fotografie môžu byť primerane upravované a spracované. Priebežne ich budeme uverejňovať v súťažnej fotogalérii. Ktorá fotografia nazbiera ku koncu apríla najvyšší súhrnný počet facebookových Páči sa mi a Zdieľaní priamo v tejto fotogalérii (tlačidlá vpravo hore pri každej fotografii, teda NIE na stránke Facebooku), získa cenu. V prípade nerozhodného výsledku rozhodne o víťazovi losovanie.

Nezabudnite do mailu uviesť svoje celé meno, presnú adresu a telefónne číslo, na ktorom budete zastihnuteľní. Bez funkčného kontaktu nebudeme schopní kontaktovať výhercu a výhra tak môže prepadnúť!

Fotografie musia byť autorské, teda nie prevzaté z webu či iných médií. Každý zasielateľ fotografií musí vlastniť právo na uverejnenie fotografií a nakladanie s nimi. Portál Webnoviny.sk sa výslovne zrieka zodpovednosti za neoprávnené pouužitie fotografií a prípadné porušenie autorských či iných práv tretích osôb, ktoré by boli v dôsledku zverejnenia súťaže dotknnuté.

Nepeňažnú cenu alebo výhru musí daňovník osobne zdaniť prostredníctvom daňového priznania. VIAC O ZDANENÍ VÝHIER

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk, ako aj s uverejňovaním fotografií podľa potrieb portálu Webnoviny.sk..

Neplnoleté osoby sa môžu zúčastniť súťaže či prevziať cenu len so súhlasom zákonného zástupcu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia