Zvolili sme si chudákov, blbcov a idiotov, myslí si Slota

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Slota
Foto: SITA

BRATISLAVA 20. januára (WEBNOVINY) – Rozšírené predsedníctvo SNS v sobotu v Žiline schváli tézy predvolebného programu.

Ako povedal predseda SNS Ján Slota, jeho strana chce pomôcť obyvateľstvu na Slovensku.

SNS preto bude po voľbách navrhovať 16-percentnú rovnú daň. „Nie je to len výmysel alebo výstrel do tmy. Sú to reálne čísla, ktoré môžu oživiť našu ekonomiku,“ zdôraznil.

Ak by sa SNS zúčastňovala po voľbách 10. marca na moci, zavedie tiež 10-percentnú daň z pridanej hodnoty na základné potraviny, aby pomohla najchudobnejším.

„Pre nás je neprijateľné, aby naši dôchodcovia hladovali. Sú na hranici smrti od hladu. SNS chce zvýšiť minimálne dôchodky o 100 eur, keď traktory budú padať, ale sa to uskutoční,“ uviedol Slota s tým, že SNS predstaví aj to, kde na to zobrať peniaze.

Slota opätovne upozornil, že eurozóna končí a pripomenul, že SNS to hovorí už viac ako rok. „Čo títo barbari v nešťastnej vláde urobili, aby sa pripravili na hodinu, keď to padne? Eurozóna najneskôr do dvoch rokov skončí. Ten, kto čím skôr vystúpi, ten napácha menej škôd na občanoch,“ uviedol s tým, že Briti sa už pripravujú na variant B.

Chcú uzatvoriť hranice a bankové kontá v hodine H, aby uchránili svoju menu a ekonomiku. „Zvolili sme si chudákov, blbcov a idiotov a riťolezov, ktorí nepozerajú na svoj národ, ale čo si myslí Angela Merkelová. Na to sa môžeme vykašľať. Musíme sa pozerať na slovenský štát a jeho ekonomiku,“ vyhlásil Slota.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Angela MerkelováJán Slota
Firmy a inštitúcie SNS Slovenská národná strana