Súťaž s Grace - kňažnou z Monaka bola vyžrebovaná

Kněžna Monacká od vydavateľstva Metafora a toaletná voda Warm Amber™ od Mary Kay® Foto: Vydavateľstvo Metafora a Mary Kay®

Spravodajský portál SITA.sk v spolupráci s Bontonfilm.sk prinášajú do slovenských kín film príbeh hollywoodskej hviezdy a držiteľky Oscara Grace Kelly, ktorá sa vzdala svojej oslnivej kariéry, dala prednosť hlasu svojho srdca a odišla do celkom neznámeho sveta. Na samom vrchole slávy sa vydala za monacké knieža Rainiera III. a stala sa navždy Grace – kňažnou z Monaka.

Film sa zameriava na úsek života americkej herečky Grace Kelly, ktorá sa po sobáši s Princom Rainierom III v roku 1956 (označovanom aj ako svadba storočia) stala kňažnou Monaka. Pomerne mladá držiteľka Oscara bola v tom čase obrovskou filmovou hviezdou, ktorá spolupracovala s najvýraznejšími režisérmi svojej doby, vďaka čomu sa jej dostalo celosvetového uznania.

O šesť rokov neskôr, keď prežíva pochybnosti týkajúce sa voľby svojej životnej cesty. Naskytá sa jej možnosť návratu na strieborné plátno v podobe hlavnej úlohy v pripravovanom filme Marnie. Kňažná z Monaka tak reflektuje dilemu, ktorou Grace Kelly musela prechádzať. Bola rola kňažnej jej životným poslaním alebo mala ostať verná hereckej kariére?

Vyhrajte 3x knižný životopis Grace – Kněžna Monacká od vydavateľstva Metafora a 3x Mary Kay® toaletnú vodu Warm Amber™ 50 ml.

Súťažná otázka

Ako sa volal svetoznámy režisér, ktorý prišiel za Grace a ponúkol jej rolu v pripravovanom filme Marnie?

Správna odpoveď:

Alfred Hitchcock

Víťazom srdečne gratulujeme

Peter Kuba – Žilina

Jozef Chromík – Horné Štitáre

Katarín Čerňanová – Chorvátsky Grob

Správnu odpoveď nájdete na www.bontonfilm.sk

Súťaž trvala od 25.6. do 1.7.2014.

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Súťaž bola ukončená 23:59:59 01.07.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať