Vecné ceny z filmu Úsvit planéty opíc majú svojich víťazov

Foto: Barracuda Movie

Pripravili sme pre Vás súťaž s akčným sci-fi pokračovaním úspešného filmu Zrodenie planéty opíc. Už 17.7. do kín prichádza ÚSVIT PLANÉTY OPÍC a vy môžete vyhrať úžasné filmové ceny.

Posledná šanca na mier

Príbeh Úsvit planéty opíc začína desať rokov potom, čo sa mimoriadne inteligentný šimpanz Caesar so skupinou ďalších ľudoopov, ktorým sa podarilo utiecť, ukryl v hlbokých lesoch neďaleko San Francisca. Ľudstvo v medziobdobí prakticky zdecimoval agresívny vírus. Tím, ktorí vírusovú pandémiu prežili staval rozpadajúci sa svet do cesty ďalšie nečakané prekážky. Územia uvoľnené ľuďmi postupne obsadil národ geneticky pozmenených ľudoopov, na čele ktorých stojí práve Caesar. Sila a schopnosti Caesarovho kráľovstva narastajú, postupne vzniká civilizácia riadiaca sa novými zákonmi a pravidlami. Civilizácia, ktorá si dokáže predstaviť Zem bez ľudí – Planétu opíc.

Ľudia, ktorí prežili sa snažia narastajúcu opičiu dominanciu narušiť a vrátiť sa na vrchol evolučného rebríčku. Začína boj o moc, boj o to, kto bude vládnucim živočíšnym druhom na Zemi. Obe strany síce dosiahli krehké prímerie, ale len na krátko. Napätie medzi ľudskou a ľudoopov komunitou narastá. Zintenzívňuje sa aj boj o moc vo vnútri oboch skupín. Toto napätie môže vyriešiť iba fatálny stret, po ktorom bude nespochybniteľné kto sa stal vládcom planéty Zem.

V súťaži s filmom Úsvit planéty opíc môžete vyhrať 1x ruksak a 1x biele tričko s filmovým motívom.

Súťažná otázka:

Ako sa volá vodca opičej civilizácie?

Správna odpoveď:

Caesar

Víťazom srdečne gratulujeme

Tereza Drsťáková – Bratislava

Michal Kramár – Dolný Kubín

Správnu odpoveď nájdete na www.barracudamovie.sk

Súťaž trvala od 11.7. do 18.7.2014.

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

VIDEO: Úsvit planéty opíc

Súťaž bola ukončená 23:59:59 18.07.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať