Súťaž o knižný bestseller Skôr než zaspím má svoje víťazky

Foto: IKAR

Spravodajský portál SITA.sk v spolupráci s Bontonfilm.sk prinášajú do slovenských kín napínavý

mysteriózny thriller nakrútený podľa rovnomenného knižného bestselleru S. J. Watsona. Román sa stal celosvetovo predávaným titulom. Vyšiel aj u nás vo vydavateľstve Ikar v slovenskom preklade. V americkom rebríčku bestsellerov sa vyšplhal až na siedmu priečku, čo je od úspechu J. K. Rowlingovej najvyššie dosiahnuté miesto pre britského debutujúceho autora.

Christine (Nicole Kidman) mala vo svojich dvadsiatich rokoch vážnu autonehodu, kvôli ktorej dnes, ako 47-ročná spisovateľka, nie je schopná vytvárať si nové spomienky, ktoré by v jej pamäti zotrvali dlhšie než jeden deň. Uväznená v zmätenej existencii každé ráno vstáva s presvedčením, že je slobodná a že má celý život plný možností a volieb ešte len pred sebou. A potom každý deň prichádza k rovnakému zisteniu: je vydatá, žije so svojím manželom Benom (Colin Firth) a všetky dôležité rozhodnutia už má dávno za sebou. Vďaka stretnutiam s doktorom Naschom (Mark Strong), ktorý jej pomáha s oživovaním spomienok, sa Christinin príbeh začína postupne odkrývať. Spúšťa sa séria udalostí, ktoré majú pre Christine hrozivé následky a nútia ju spochybňovať všetkých okolo nej. Napokon prichádza k zisteniu, že pravdu je niekedy možno lepšie zabudnúť…

Okrem knižného bestselleru z vydavateľstva IKAR môžete vyhrať aj jednu zo zaujímavých kozmetických cien, ktoré do súťaže venovala spoločnosť BELTEMPO.

Foto: BELTEMPO

Súťažná otázka:

Ako sa volá svetoznámy americký režisér, ktorý sa spolupodielal na vzniku filmu Skôr než zaspím?

Správna odpoveď Ridley Scott

Víťazkam srdečne gratulujeme:

Tatiana Sláviková – Rožňava

Zuzana Hubinská – Tovarníky

Kateřina Mydlilová – Martin

Správnu odpoveď nájdete na stránkach www.bontonfilm.sk

Súťaž trvala od 30.9.do 6.10.2014.

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Súťaž bola ukončená 12:00:00 06.10.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať