Kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® putuje na sever Slovenska

Foto: NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Spríjemnite si vianočné sviatky so spravodajským portálom SITA.sk a NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte exkluzívny kávovar Oblo, ktorý vám pripraví tú najlepšiu kávu a horúce nápoje.

Nový kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo

Do príchodu najkrajších sviatkov roka zostáva pár dní. Preto je najvyšší čas, aby ste si doma vykúzlili tú pravú vianočnú atmosféru so svojim najbližšími, ktorú vám spríjemní výborná káva. Pokiaľ ešte stále váhate nad vhodným darčekom, radi by sme Vám predstavili technickú novinku medzi kávovarmi.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® prichádza na predvianočný trh s novým manuálnym kávovarom Oblo, ktorý očarí nielen netradičným dizajnom, ale aj vynikajúcim výkonom. Už na prvý pohľad zaujme jemnými dizajnovými líniami, ktoré obohatia každú kuchyňu prvkom moderného umenia. Systém kapsúl umožňuje vybrať si zo širokého spektra horúcich i studených nápojov kaviarenskú kvalitu. Klasické manuálne ovládanie kávovaru je veľmi jednoduché – stačí vložiť akúkoľvek kapsulu NESCAFÉ® Dolce Gusto® do pripraveného držiaka a pomocou páčky určiť, či sa bude používať teplá alebo studená voda.

K hlavnej filozofii značky NESCAFÉ® Dolce Gusto® patrí okrem prípravy kvalitnej kávy práve dôraz na originalitu a nevšedný dizajn kávovarov. Kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo možno zakúpiť na www.dolcegusto-premium.sk, v predajniach NAY Elektrodom, Fast plus, ElectroWorld. Cena kávovaru je 89,9 eur.

Foto: NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Kávovary NESCAFÉ® Dolce Gusto® sú dizajnové a kvalitné zároveň. Vďaka tlaku 15 barov sú jediné kávovary na espresso, ktoré dokážu pripraviť nielen profesionálne espresso s bohatou penou a intenzívnou arómou, ale aj mnohé iné nápoje.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® na príjemné trávenie sviatkov s moderným umením prináša vianočné balenie najobľúbenejších variantov kávy a čaju, ktoré je ideálnym darčekom pod stromček.

Vianočné balenie NESCAFÉ® Dolce Gusto® obsahuje celkove 16 kapsúl – 6 espresso šálok, 2 veľké čierne šálky, 4 biele šálky, 1 čaj a 1 kakao. Môžete si ich zakúpiť na www.dolcegusto-premium.sk, v obchodnom reťazci Tesco, Metro a v predajniach NAY Elektrodom, Fast plus, ElectroWorld.

Súťažná otázka:

Napíšte nám, ktorý typ kávy alebo horúceho nápoja by ste si najradšej pripravili na kávovari NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo?

Všetky druhy nápojov nájdete na www.dolcegusto-premium.sk

(Žrebujeme zo všetkých odpovedí jedného výhercu, ktorý získa kávovar Oblo)

Víťazkou kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo sa stáva pani Helena Šikyňová z obce Scuhá Hora.

Súťaž trvá od 21.12. do 31.12.2014

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Súťaž bola ukončená 12:00:00 31.12.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať