Súťaž o tričká Birdman boli vyžrebované

Foto: Barracuda Movie

Pripravili sme pre Vás súťaž o jedinečné tričká k filmu BIRDMAN. Čierna komédia, ktorá vyhrala 2 Zlaté Glóbusy za najlepší scenár– Alejandro Iñárritu a najlepší mužský herecký výkon – Michael Keaton prichádza do slovenských kín 22. januára.

Michael Keaton sa predstaví v úlohe kedysi úspešného herca Riggana Thomsona, ktorý sa v minulosti preslávil filmovou postavou kultového vtáčieho superhrdinu Birdmana a teraz sa s vypätím síl snaží o svoj divadelný debut na Broadwayi. Riggan dúfa, že keď uspeje ako režisér a herec nového ambiciózneho predstavenia, oživí svoju upadajúcu kariéru. V mnohých ohľadoch to je riskantný krok. Ale bývalý filmový super hrdina si robí veľké nádeje, že vďaka tomu konečne získa uznanie ako umelec a všetkým vrátane seba dokáže, že ešte nie je odpísaný.

Bizarná nehoda na jednej zo záverečných skúšok prinúti Riganna k zmene hlavného herca. Na základe odporučenia herečky Lesley (Naomi Watts) a na naliehanie svojho najlepšieho priateľa a producenta Jakea (Zach Galifianakis), Riggan nakoniec neochotne príme Mikea Shinera (Edward Norton), ktorý je doslova neriadenou strelou. Je ale zárukou vypredaného predstavenia a uznania kritikov. Okrem týchto problémov sa Riggan musí vysporiadať aj so svojou priateľkou a herečkou vo vedľajšej úlohe, Laurou (Andrea Riseborough), so svojou dcérou Sam (Emma Stone), ktorá sa vrátila z liečebne a teraz pre neho pracuje ako osobná asistentka, a tiež s bývalou manželkou Sylviou (Amy Ryan), ktorá sa čas od času objaví v zákulisí.

Riggan je hlboko ľudský„, hovorí o svojom hrdinovi Alejandro Iñárritu. „Predstavoval som si ho ako takého Dona Quijota, humor u neho vychádza z rozdielov medzi jeho úprimnými túžbami a sprostou realitou, ktorá ho obklopuje. V podstate to je príbeh každého z nás.

OBRAZOM: Birdman

Cena:

3 x tričko Birdman

Súťažná otázka:

Ktorý z filmov režíroval Alejandro Iñárritu?

a.) Podfu(c)k

b.) Po prečítaní spáľte

c.) Sedem

Odpoveď:

Všetci z vás, ktorí odpovedali na súťažnú otázku, že ani jedna z uvedených možností nie je správna, boli zaradení do žrebovania.

Výhercom srdečne gratulujeme:

Helena Ivanková – Veľké Bielice

Lucia Balintová – Kuzmice

Margita Dvorská – Moravany nad Váhom

Súťaž trvala od 16.1. do 22.1.2015.

Svojou účasťou v súťaži každý účastník výslovne prehlasuje, že súhlasí s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

Súťaž bola ukončená 23:59:59 22.01.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať