Súťaž o večeru v reštaurácii Matyšák vyžrebovaná!

Reštaurácia Hotela Matyšák
Reštaurácia Hotela Matyšák, známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe Foto: Matyšák

Reštaurácia Hotela Matyšák je známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe. Delikatesy pripravené pod taktovkou šéfkuchára Braňa Križana sú podávané formou 3, 5, alebo 7-chodoveho degustačného menu.

Ku každému z ponúkaných jedál starostlivo vyberá vhodný druh vína osobne Peter Matyšák. Degustačné menu pripravovane z tých najlepších čerstvých surovín z vlastnej Bio farmy a od rokmi preverených dodávateľov, bude pravidelne obmieňané s ohľadom na sezónnosť použitých surovín.

Hrajte o 5-chodovú večeru pre 2 osoby!

Súťažná otázka:

Ktoré z vín z produkcie vinárstva Matyšák sa môže pochváliť získaním ocenenia Grand prix a zároveň tak najvyššie ohodnoteným vínom na medzinárodnej súťaži vín Bacchus v Madride 2014 a s akým počtom bodov?

Správnu odpoveď nájdete na portáli www.www.vinomatysak.sk

Súťaž bude prebiehať do 23.3.2015.

Výherca:

Marian Eisele, Bratislava

Súťaž bola ukončená 23:59:09 23.03.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať