Súťaž o lístky na ONE DAY JAZZ FESTIVAL 2015 vyžrebovaná!

ONE DAY JAZZ FESTIVAL

Obľúbený ONE DAY JAZZ FESTIVAL sa vracia aj v roku 2015. Fanúšikovia jazzu a kvalitného hudobného zážitku by nemali chýbať 21. a 22. mája v bratislavskom Istropolise. Pozvánku riaditeľa festivalu Martina Valihoru totiž tentokrát prijala výnimočná dáma – izraelská hviezda a aktivistka za mier, speváčka Achinoam Nini alias NOA so svojou kapelou. Festival tento rok navyše oslávi 10. jubilejný ročník – poprvýkrát vo svojej histórii potrvá dva dni!

Headlinerka, výborná izraelská speváčka a perkusionistka, NOA, má na konte 15 vydaných albumov i spolupráce s hviezdami ako Sting, Stevie Wonder či Quincy Jones. Okrem nej sa v prvý festivalový večer predstaví so svojím triom Ron Affif – synovec a žiak legendárneho gitaristu Rona Anthonyho, ktorý hrával s Frankom Sinatrom. Slovensko v prvý večer festivalu zastúpi objav Demovnice_FM s názvom Cha bud v zložení Viktor Balog (bicie), Matej Lazár (klávesy), Peter Šafránek (gitara), Adam Richter (basa), Viktor Vaitovič (tenor sax) a Filip Molčányi (alt sax).

Počas druhého večera si návštevníci festivalu vychutnajú hneď niekoľko mien svetového formátu v unikátnych kombináciách s najväčšími osobnosťami domácej jazzovej scény. Basgitarista Juraj Griglák si zahrá s kapelou Marcusa Millera, v zostave zahviezdi i legendárny bubeník Poogie Bell. Riaditeľ festivalu, svetoznámy slovenský bubeník Martin Valihora vystúpi na jednom pódiu so slávnou islandskou fusion kapelou Mezzoforte. Piatkový program spestrí americký gitarový virtuóz, mág elektrickej i akustickej gitary, Wayne Krantz, ktorý sa preslávil vystupovaním a nahrávaním s umelcami ako Steely Dan, Michael Brecker, Billy Cobham, Chris Potter a David Binnery. Od 90. rokov sa však sústredí na sólovú kariéru a hru s vlastným triom.

Jeden z Vás má možnosť vyhrať 2 dvojdňové lístky!

Súťažná otázka:

Kedy vystúpi kapela Cha bud na festivale ONE DAY JAZZ FESTIVAL 2015?

a) 20. mája

b) 21. mája

c) 22. mája

Správnu odpoveď nájdete na www.ticketportal.sk

Súťaž trvala do 10. mája 2015

Výherca:

Štefan Hlinický, Veľké Kapušany

Súťaž bola ukončená 23:59:24 10.05.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať