Súťaž o lístky na koncert THE TENORS vyžrebovaná!

Charizmatickí The Tenors sa vracajú na Slovensko, dňa 21.6.2015 sa predstavia v Bratislave. Nenechajte si ujsť tento jedinečný koncert a zakúpte si lístky online už dnes.

Victor Micallef, Clifton Murray, Remigio Pereira a Fraser Walters sú v súčasnosti uznávanými speváckymi osobnosťami, o čom svedčí fakt, že spolupracovali s takými legendami ako napríklad Paul McCartney, Celine Dion, Andrea Bocelli, David Foster, Sheryl Crow alebo s teenegerskom hviezdou Justinom Bieberom. Do svojej šou si ich pozvala Oprah Winfreyovej, otvárali olympiádu vo Vancouveri 2010 a spievali politickým špičkám Barackovi Obamovi, Billovi Clintonovi či Tonymu Blairovi. Po koncerte v Buckinghamskom paláci ich umenie osobne ocenila britská kráľovná Alžbeta II. „Keďže koncert sa uskutoční v aréne HC Slovan Bratislava, dodám, že práve The Tenors otvárali januárový Winter Classic medzi Detroitom a Torontom, ktorý videlo 105 491 divákov, čo je historicky najvyššia návšteva na hokejovom zápase,“ uviedol Ľuboš Virág z agentúry Bonus Vision.

Súťažná otázka:

Ktorá kráľovná osobne ocenila umenie THE TENORS?

Správnu odpoveď nájdete na www.predpredaj.zoznam.sk

Súťaž trvá do 24. mája 2015

Meno výhercu 2 vstupeniek na koncert THE TENORS 21.6.2015 v Slovnaft Aréne v Bratislave sa dozvieme už 25.5.2015. Viac informácií o THE TENORS nájdete na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2197/the-tenors

Výherca:

Alica Štrbavá, Bratislava

Súťaž bola ukončená 23:59:30 24.05.2015. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať